U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih

Instagram/PR
Vidi originalni članak
  • Rado, barem virtualno, zavirimo u ormare slavnih dama, a ovoga puta na redu je pjevačica Jelena Rozga
  • Poznata Splićanka ima uistinu zavidnu kolekciju dizajnerskih torbica, a mi smo izdvojile one najzanimljivije
  • Od Balenciage, preko YSL do Guccija! Evo kakvi se sve traženi modeli nalaze u njezinoj garderobi

Pjevačica Jelena Rozga velika je ljubiteljica mode, a u njezin ormar vrvi dizajnerskim komadima. Premda smo je, kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama, imali priliku vidjeti u fantastičnim odjevnim kombinacijama i najtraženijim primjercima obuće, našu pažnju ovoga je puta privukao omiljeni modnih dodatak velikog broja žena - torb(ic)a. A kada su one u pitanju, popularna Splićanka se može pohvaliti doista impresivnom kolekcijom.

Posljednja u nizu objava na društvenim mrežama otkriva kako 43-godišnjakinja ima novu miljenicu. Riječ je o crnoj torbici s lancem čiji dizajn potpisuje francuska modna kuća Saint Laurent. Ovaj jednostavni model nosi naziv 'Sunset', a njegova cijena kreće se oko 1800 eura, odnosno nešto više od 13.000 kuna, ovisno o mjestu kupovine.

Moda Jelena Rozga ne izlazi iz ovih čizama - nosi ih u gotovo svakom zimskom looku

Pjevačica posebno rado nosi torbe s potpisom španjolske modne kuće Balenciaga. Tako su se u njezinoj kolekciji pronašao klasični kožni model torbice 'Neo', čije cijena doseže oko 9000 kuna, a tu je i torbica koja je svojevremeno napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama. Riječ je naravno o torbici čiji je dizajn inspiriran izgledom papirnate vrećice, a koji se u Jeleninom vlasništvu nalazi od 2018. godine. Za nju je svojevremeno izdvojila 8000 kuna.

A da Jelena ne može odoljeti najtraženijim primjercima torbica svjedoči i podatak kako se posjeduje i model koji je 2019. godine zaludio svijet. Torbica 'Le Chiquito' brenda Jacquemus postala je preko noći predmet želja brojnih ljubiteljica mode, a pretpostavlja se da je pjevačica za svoju crnu verziju izdvojila nešto više od 3500 kuna.

Ove zime Jelenu smo imali priliku vidjeti i s torbicom koju prošle godine nije ispuštala iz ruke. Riječ je o bež 'Marmont' torbici modne kući Gucci, čija se cijena trenutno procjenjuje na 9000 kuna.

Noviteti Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna

Među popularnim primjercima iz prethodnih sezona koje pjevačica i dalje rado nosi, našla se i metalik torba talijanskog luksuznog brenda Off-White koja je trenutno rasprodana, a za koju je izvorno bilo potrebno izdvojiti oko 6000 kuna. Koja od Jeleninih torbi je tvoj favorit?

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li koliko si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr