U Borovu smo pronašli 5 modela klasičnih salonki za mladenke, kume ili gošće - i to sniženju!

Instagram @leoniehanne Foto: Instagram @leoniehanne
Vidi originalni članak

S dolaskom proljeća kreće sezona brojnih svečanih događanja, od krštenja, krizmi, pričesti i vjenčanja, gotovo svaki vikend odjevamo svečane kombinacije. I dok su naši ormari prepuni odjeće i obuće te nam ništa novo nije potrebno, ipak ne možemo odoljeti dobrim, klasičnim komadima - i to na sniženju.

Borovo je jedan od naših omiljenih brendova kada je u pitanju obuća pa smo "škicnuli" njihovu ponudu. U tijeku je proljetno sniženje i razna obuća se može pronaći po odličnim cijenama. Ipak, s obzirom na sve svečanosti u narednim mjesecima odlučile smo se pogledati ponudu salonki, i nismo pogriješile. Borovo na sniženju ima nekoliko modela salonki. Riječ je o klasičnim modelima koji se mogu kombinirati i u dnevnim i svečanim varijantama, a cijena je odlična pa se možda nećemo zaustaviti na samo jednom paru. 

Nude salonke

Nude salonke su klasika koju svaka žena treba u svom ormaru jer ne poznaju sezonu, kao ni prigodu. Nude salonke svaku kombinaciju učine elegantnijom i otmjenijom, a Borovo salonke na sniženju koštaju 26, 44 eura.

Crne salonke

Iako ih neki smatraju obućom koja više spada po "zimsku", crnim salonkama koje idu u špic nikada ne možemo odoljeti. Baš poput nude modela, Borovo u ponudi ima i crne salonke koje su udobne i elegantne, a i njihova cijena na sniženu je 26,44 eura.

Salonke s mašnicom

Mašnice su i dalje najveći modni hit pa smo se oduševile kada smo u Borovu vidjele salonke s mašnicom. Ovaj preslatki model salonki će svaku kombinaicju učiniti više trendi, a cijena Borovo salonki s mašnicom je 40,24 eura.

Narančaste salonke

Ako u proljeće nećemo nositi salonke u bojama, kada ćemo? Borovo na sniženju ima i prekrasan model salonki u narančastoj boji, a sigurni smo da ćeš s ovim modelom na nogama privlačiti sve poglede. Borovo narančaste salonke su na sniženju po cijeni od 42,37 eura.

Bordo salonke

Bordo, odnosno boja trule višnje će prema nekim modnim predviđanjima biti najpopularnija tijekom jeseni, a sada je pravo vrijeme da kupiš svoj model na sniženju. Za sve one dame koje žele unijeti boje u svoje modne kombinacije, a pritom žele igrati na sigurno ovu su salonke iz snova. Borovo salonke u bordo boji koštaju 40,24 eura.

Moda Uz cipele poput Chanel baleriniki i čizme poput Inuikkii buca, Borovo ima i model sličan Gucci mokasinama

Posjeti Miss7.24sata.hr