Tri modela bijelih haljina koje će se najviše nositi ovog ljeta

Instagram@tamara Bijela haljina kao ljetni klasik
Vidi originalni članak
  • Jedva čekamo ljeto, a s njim i da odjenemo bijelu haljinu - jednostavan i gotovo nezaobilazan komad koji u naš stil donosi osvježenje
  • I ove godine ovdje je klasik, košulja-haljine, svoj pohod od prošle godine nastavljaju haljine od ažura, a nezaobilazne su i vječne lepršave i romantične haljine s volanima
  • Pogledaj i naš izbor iz trgovina - cijene se kreću već od 180 kuna naviše!

Ništa u modi ne vrišti "ljeto" kao bijela boja. U bijeloj haljini odmah se zamišljamo na plaži ili kako tople ljetne večeri šetamo gradom i/ili ispijamo koktele. S prvim vrućim danima naš omiljeni bijeli odjevni predmet ponovno dolazi u fokus.

Moda Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače...

Ono što je uvijek u prvom planu je: bijela haljina. U ormaru ćemo naći mjesto i za trendi model ukrašen efektnim detaljima poput puf rukava i volana. Romantičan, a još i romantičnije su bijele haljine od rupičastog ažura koje prizivaju nevinost seoskog života iz vremena naših prabaka. Za malo "stroži", ali ništa manje ženstven look pobrinut će se košulja-haljine u toj boji. S dobrom bijelom haljinom nećeš pogriješiti. Bilo ženstvene, zaigrane ili potpuno ležerne - pokazat ćemo ti koja su tri modela sada u trendu.

Romantična bijela haljina

Midi haljine su klasik - u haljinama koje sežu do sredine listova, izgledati ćeš elegantno, a pogodne su za svaku prigodu i osobito idealne ljeti. No ljeto je isto tako stvoreno za lepršave, do gležnjeva ili do poda duge haljine, a oba se modela nose u romantičnim krojevima s volanima, detaljima od čipke, ženstvenim dekolteima ili puf rukavima. Ako je želiš potpunu ležernost lepršavu pamučnu haljinu nosi sa sandalama ravnih potplata, špagericama na punu petu ili espadrilama.

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Zara (229,90), Reserved (299,90 kuna)

Čini se kako domaće dame obožavaju nositi haljine na ovaj način. Fotografije sa špice to dokazuju

Bijela haljina od ažura

Modeli na modnim pistama Chanela ili Givenchya već su odavno najavili "rupičaste" haljine u kolekciji za ljeto 2021., a i mi im se veselimo. Ažur, materijal s rupicama pomno izvezenih rubova koji se nekad radio kao ručni rad (a danas se proizvodi industrijski) kao trend je debitirao prošlog ljeta, a ove je godine još i jači. Ove haljine izgledaju ženstveno i romantično, na pomalo "starinski" način.  Kako bismo pojačali ovaj efekt, ovog proljeća dizajneri pribjegavaju i krojevima koji ističu figuru ili modelima s naglašenim strukom. 

Primjeri: Reserved (249,90 kuna), Mango (349,90), Zara (229,90 kuna)

Moda Stilistica poznatih otkriva 5 stvari koje su doista važne kada je u pitanju styling

Moda Istovremeno seksi i čedan, ovaj "goli" trend zavladao je svim ljetnim komadima

Bijela košulja-haljina

Ponekad stojimo ispred garderobe i jednostavno ne znamo što bismo odjenuli. Srećom, tu je bijela košulja-haljina poznata kao vrlo svestrani komad među ljetnim haljinama. Ono što ovaj model čini poseban je da ga vrlo lako možeš preobraziti na više načina. Ako ti se sviđa ženstven i razigran izgled, možeš odabrati kratki model s puff rukavima ili upariti košulju haljinu s remenom i odabrati par natikača. Ako voliš vrhunski izgled sportske elegancije, nosi ovu haljinu s tenisicama. Za ured: midi dužina i lijepe sandale.

Primjeri: Bershka (179,90 kuna), Mango (349,90), Zara (229,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr