Trendovi na ulasku u 2022.: Ova 4 modela cipela nose Francuskinje u hladnoj sezoni

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Tko to ne zna: ormar za cipele je prepun, a još uvijek nam nedostaje savršen model za hladnu sezonu
  • A gdje je bolje potražiti inspiraciju nego kod Francuskinja 
  • Prikazujemo ti četiri najpopularnija modela cipela za zimu

Čizme, gležnjače, overknees, kaubojske čizme... popis cipela s kojima možemo prebroditi hladno godišnje doba je beskonačan. Nije ni čudo što nas često uhvati manija kupovine obuće u prosincu i na rasprodajama u siječnju. Ali, možemo ti pomoći, jer pogled na Francusku otkriva sljedeće: zapravo ti je potreban samo jedan od ova četiri modela kako bi sa stilom prebrodila hladnu sezonu.

Moda Otplešite sa stilom u 2022. godinu - pronašle smo savršene modele potpetica!

Nemoj pospremati tenisice!

Da, dobro si pročitala: koriste se i zimi. Francuske influencerice Leia Sfez i Anne-Laure Mais pokazuju nam kako nam neće biti hladno u njima. Kombiniraj s tenisicama deblje čarape koje jednostavno navlačiš preko tajica na jasno vidljiv način. 

Ali, tenisice se mogu savršeno kombinirati i sa širokim hlačama u zimskim mjesecima. To je super za one koji se žele manje fokusirati na svoje debele čarape nego na tenisice.

Overknees? Da, ali iz ovog materijala

Francuskinje vole overknees čizme. Zato što se mogu stilizirati i ženstveno i sportski. Ove sezone čizme koje sežu iznad koljena izrađene su od posebnog materijala. Naime, umjesto glatke kože ili antilopa, kod influencerice Emmanuelle Koffi vidimo lakirani materijal. Upadljive čizme možeš kombinirati s drugim materijalima, poput satena ili vune. To čini izgled posebno uzbudljivim.

Gležnjače u bež boji

Nije savršeno po lošem vremenu, ali daju elegantnu boju u inače prilično tamnoj zimskoj garderobi. S bež gležnjačama zaokružujemo elegantne streetstyle izglede i dajemo inače klasičnom izgledu - koji se sastoji od crnih hlača i džempera - malo boje.

Life&style Ponekad sušiš mokru obuću na radijatoru? Evo zašto to baš i nije dobra ideja

Spike toe zamjenjuju chunky čizme

Među Francuskinjama je također jasan trend kada je u pitanju oblik gležnjača. Naime, umjesto zdepastih čizama s debelim potplatima, sve više viđamo na njima čizme sa šiljastim vrhovima. Zašto volimo i šiljaste modele? Modni trend je uvijek povoljan, jer spike toe čizme vizualno produžuju nogu, a zahvaljujući visokim potpeticama istovremeno rastežu siluetu.

Posjeti Miss7.24sata.hr