Trend koji ne možemo ignorirati jer preplavio je sve trgovine - neodoljivi cekeri i pletene torbice

miss7/pr
Vidi originalni članak
  • Cekeri su evoluirali od torbi za tržnicu ili plažu i postali gradski modni dodatak
  • Ni jedne godine toliko pletenih, slamnatih torba nije bilo po dućanima kao ove
  • Osim velikih cekera, nose se i torbice u obliku kovčežića, minijaturne torbice, bucket torbice, okrugle

Cekeri su već nekoliko sezona nezaobilazan modni dodatak ormara svake trendeseterice, a dolaskom toplijih dana preplavljuju i društvene mreže. Dolaze u raznim oblicima, bojama i veličinama, a nosivi su i na plažu, ali i za posao ili večernji izlazak, kao mini torbice ili elegantni okrugli sekeri s ručkamo, od naprimjer imitacije kornjačevine. Iako uglavnom prevladava prirodna boja materijala, na policama high street trgovina se mogu pronaći i crno obojene varijante, sasvim šarene torbice itd. Mi smo za tebe pronašli čak 15 različitih modela. Možda ti se neki svidi...

Moda Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi

Klasični ceker

Prirodni materijal u kombinaciji sa zanimljivim ručkama nas automatski podsjeća na tople ljetne dane i romantične šetnje rivom. No, iako ove godine lijepo vrijeme nije na našoj strani, ne znači da ih svejedno ne možeš iskombinirati uz neku haljinu ili suknju. S obzirom na njihovu jednostavnost, uklopit će se u baš svaki outfit.

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (229,90 kn); ZARA (179,90 kn), BERSHKA (189,90 kn)

Okrugli

Okrugli su se cekeri pojavili još prije dvije godine i dok se smatralo da će biti samo prolazan trend, pojavili su se i godinu poslije. U još ljepšem ruhu ih možeš pronaći i ove sezone na policama high street trgovina, ali i naručiti putem Interneta. Nama su se osobito svidjela ova tri komada:

S lijeva na desno: H&M online (219,99 kn), ASOS (299,90 kn), STRADIVARIUS (229,90 kn)

Kombiniramo: traperice + topić Pronašli smo 12 maštovitih topova koji će podignuti svaku kombinaciju s trapericama

S resicama

No, ako si ipak fan klasičnog modela cekera, a nemaš ništa protiv nekog zanimljivog detalja, mogli bi ti se svidjeti komadi s popularnim resicama. Šarene ili u boji materijala, na tebi je da izabereš,  a ako se ne možeš odlučiti, razmisli koje bi se najbolji uklopile u tvoj postojeći ormar.

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (229,90 kn), ASOS (280,90 kn), STRADIVARIUS (229,90 kn)

Šareni

Unesi malo boje u svoj ormar ovim preslatkim cekerima u boji! Kombinacija plave i bež, romantične roze ili potpuno šarena - mi se još nismo odlučile. Zara, H&M i Reserved imaju odlične komade u boji koji će malo protresti tvoju jednostavnu garderobu, a tebi izmamiti osmijeh kad god ih vidiš.

S lijeva na desno. ZARA (129,90 kn), H&M online (370,90 kn), RESERVED (99,90 kn)

Ruksaci 

Ako se ne možeš odlučiti između cekera i ruksaka, baci pogled na ova tri hibridna modela. Osim što su lagani, praktični i moderni, neće te ometati u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Uz njih ćeš imati obje ruke slobodne, a iako ti se možda čine mali, prilično smo sigurni da ćeš uspjeti potrpati sve što ti treba (i ne treba).

S lijeva na desno: H&M online (185,90 kn), STRADIVARIUS (149,90 kn i 199,90 kn)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr