Trebaš bijele tenisice? U Stradivariusu su tri modela na genijalnom sniženju!

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • U Stradivariusu su snižena tri odlična modela bijelih tenisica
  • Cijene triju modela trenutno su 179,90 kn i sniženje je stvarno odlično
  • Bez brige, riječ je o modelima koje ćeš voljeti i naredne jeseni

Čini se da sezona tenisica traje duže nego što smo mislili da će trajati duže no što smo isprva mislili, ali utješna je činjenica da se trenutno na sniženjima daju uloviti sasvim zgodni komadi po dosta nižim cijenama. S obzirom da s bijelim tenisicama nikako ne možeš pogriješiti i sigurno ćeš ih voljeti i tijekom ljeta i jeseni, u Stradivariusu smo pronašli tri genijalna basic modela u bijeloj boji čija je cijena odlično snižena. Sigurno se mogu uvrstiti među tenisice u kojima ćeš uživati ovog proljeća.

Glomazne tenisice

Stradivarius (snižene s 299,90 na 179,90 kn)

Glomazne tenisice veliki su modni hit, a ove sezone viđamo ih u različitim kombinacijama. U kombinaciji s trapericama i T-shirtom bit će glavna zvijezda outfita, a romantičnoj haljinici dat će pravi neočekivani modni zaokret. Iako su popularni šareni modeli, bijele su definitivno klasičnije i puno, puno lakše ćeš ih kombinirati. S obzirom da su ove tenisice snižene gotovo 50 posto, ovo je možda pravi trenutak za shopping.

Beauty Ako sada počneš raditi ovih 6 stvari za svoju kožu, estetski kirurg ti neće biti potreban

Tenisice s platformom

Stradivarius (snižene s 249,90 na 179,90 kn)

Cipele s platformom vraćaju se na velika vrata, a sve žene koje žude za kojim centimetrom visine sigurno će ga prigrliti i rado nositi. Bijele tenisice s platformom, moramo priznati, prilično su šarmantne i lako je vidjeti načine na koje se mogu kombinirati. Opcija je milijun. Stradivariusov bijeli model s platformom snižen je na 179,90 kn i možda vrijedi uloviti komad čija će popularnost sigurno rasti.

Gotovo klasične

Stradivarius (snižene s 249,90 kn na 179,90 kn)

Ako nisi raspoložena za eksperimente, na sniženju su trenutno bijele tenisice s nešto nižom platformom koje najviše naginju klasicima. Srebrni rub daje im ženstveni moment i neodoljivo podsjećaju na modele koji su mnogo skuplji od ovog koji je također snižen na 179,90 kn. Ako želiš ostati jako blizu klasici, drži se ovih tenisica i teško da ćeš pogriješiti.

Posjeti Miss7.24sata.hr