Traper s traperom nikada nije izgledao tako dobro! Evo kako ga kombinirati...

Vidi originalni članak
  • Traper na traperu ponovno postaje sve popularnija modna kombinacija
  • Y2K trend prvo nas asocira na Britney Spears i Justina Timberlake koji su ispisali modnu povijest na dodjeli MTV Music Awards 2001. godine
  • Danas kombiniramo traper hlače, jakne, košulje, ali i topove te detalje poput čizama

Traper na traper, hit koji je vladao početkom 2000-ih ponovno osvaja ulice! Jedan od velikih trendova traperica vratio se na velika vrata, a sve zahvaljujući kreativnosti jednog dizajnera. Kada govorimo o geniju koji stoji iza modnog trenda dvostrukog trapera, naravno govorimo o Glennu Martensu. Od 2013. Belgijac je kreativni direktor Y/Project labela, koji je izvorno nastao kao kreativni projekt Yohana Serfatyja i Gillesa Elaloufa.

S lijeva na desno: Acne Studios (2740,90 kn), Bershka (199,90 kn), Reserved (259,90 kn)

Y/Project postao je popularan pod Glennom Martensom zbog radikalno dekonstruiranih krojeva koji su u potpunosti reinterpretirali odjevne predmete, a pritom ostali nosivi. Iznad svega, njegov rad s traperom, kao što su preduge traperice drapirane u nekoliko nabora ili dvostruke traper jakne, donio je Glennu Martensu međunarodno priznanje. Y/ProjectOn je vodio i još uvijek vodi toliko uspješno da je nedavno preuzeo kreativno vodstvo Diesela. Njegova debitantska kolekcija za jesen/zimu 2022./23. ne samo da je izazvala entuzijastičnu senzaciju u svijetu mode, već je i ponovno izumila brend.

S lijeva na desno: Reserved (259,90 kn), Mango (349,90 kn), 7 For All Mankind (1505,00 kn)

Tajna kolekcije? Traper na traper dokle pogled seže. Bilo da su u pitanju klasične niske traperice s kratkim topom, mini suknje s korzetom ili traper baloner s traper tajicama, glavni je moto: "Više je više". Ali kako nositi dupli traper, a da look ne podsjeća na Britney i Justina? Mogućnosti su zapravo brojne! Bilo da su u kombinaciji cargo traperice s traper jaknom, srednje plave traperice s traper košuljom ili traper suknja s košuljom i jaknom od trapera.

Moda Nakon traperica niskog struka i cik-cak pojasa, ove jeseni nosimo traperice s dvostrukim pojasom!

S lijeva na desno: Bershka (174,90 kn), Reserved (299,90 kn), Zara (179,90 kn)

Ove jeseni ćemo čak i miješati različite nijanse trapera kako nam se prohtije, što se prije smatralo zabranjenim. No, kombinacije izrađene od potpuno iste tkanine i dalje su popularne i apsolutno elegantne. Zapravo, stiliziranje je ovdje posebno jednostavno jer nisu potrebni dodatni dodaci. Osim onih od trapera, naravno!

S lijeva na desno: Levi's®, Zalando (485,00 kn), Zara (199,90 kn), Zara (499,90 kn)

Moda Kaubojske čizme osvajaju jesensku sezonu, a mi smo otkrili posebno elegantne modele

Posjeti Miss7.24sata.hr