Torbice s leopard uzorkom diskretan su način da uključiš stil žene mafijaša u svoju svakodnevicu

Instagram @pernilleteisbaek Foto: Instagram @pernilleteisbaek
Vidi originalni članak
  • Ako se želiš priključiti leopard trendu, modni dodaci su uvijek najsigurniji način, ako ne želiš pretjerivati u dojmu već tek razmisliti kako kombinirati ovaj statement uzorak
  • Korištenje leoparda potncirala je trenutačno popularna "mob wife" estetika, a torbice s leopard uzorkom razigrat će svaki tvoj outfit
  • Iz trenutnih high street i dizajnerskih kolekcija izdvojile smo 10 različitih modela

Jedan od uzoraka koji u posljednje vrijeme posebno dobiva na pozornosti te ga influencerice i trendseterice u svoje modne kombinacije uklapaju na razne načine je efektan životinjski leopard uzorak.

Najčešće u smeđim nijansama, mnogi ga svrstavaju i u "neutralan" uzorak koji se može uklopiti u najrazličitije kombinacije, a zbog svoje upečatljivosti dio je i "mob wife" estetike, trenutno popularne na društvenim mrežama, a koju odlikuju glamurozni outfiti u crnoj boji, s odvažnim modnim dodacima, jaknama i kaputima od krzna te zlatan nakit i životinjski uzorak na nekom od odjevnih komada ili modnih dodataka.

Ovaj zapravo klasičan print doživio je pravi rebranding te ga svatko može interpretirati na vlastiti način, odvažnijim ili suptilnijim outfitom s komadima koje krasi leopard uzorak.

Moda Ponašli smo YSL torbu za 55 eura u najpopularnijem uzorku sezone. Evo u čemu je fora

Od jakni i kaputa, do hlača, topova, haljina i traženom modelu adidas Samba Wales Bonner tenisica, leopard uzorak prisutan je u svim odjevnim predmetima, ali i modnim dodacima. 

Upravo je torba s leopard uzorkom odličan način na koji možemo ukomponirati ovaj uzorak u outfit, a lijepo će se slagati sa svim neutralnim nijansama, od svjetlijih do tamnijih, ali i doći do izražaja uz jarke boje, poput trendy vatreno crvene!

Izdvajamo deset modela torbi s leopard printom!

Moda 3 gotovo potpuno zaboravljena modna trenda za koje kažu da će vladati 2024.-om

Posjeti Miss7.24sata.hr