Tko je, po tvom mišljenju, najbolje odjevena Hrvatica u 2019. godini? Glasaj za svoju favoritkinju

miss7
Vidi originalni članak
  • Izdvojili smo osam žena koje su nas cijele godine oduševljavale svojim modnim kombinacijama
  • Neke su iz godine u godinu na listama najbolje odjevenih, a neke se suvereno penju na ljestvici
  • Čiji bi ti ormar poželjela?

Kako smo cijelu godinu pratili modne stilove poznatih Hrvatica, odlučili smo napraviti i listu, za nas, najbolje odjevenih dama. Neke od njih na popisu su već godinama, ali i dalje njeguju svoj besprijekoran stil. Mi nismo odabrali pobjednicu, već to prepuštamo tebi...

Jadranka Sloković

Odvjetnica Jadranka Sloković godinama osvaja modni svijet svojim elegantnim i bezvremenskim odjevnim kombinacijama. Vjerna je klasici koju nepogrešivo obogaćuje IT komadima koje mnoge od nas požele imati u svojim ormarima. Uvijek besprijekorno izgleda i stoga ne čudi kako se iz godine u godinu nalazi pri vrhu ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica. 

Branka Krstulović

Bivša misica, a danas uspješna poslovna žena oduvijek je u korak s trendovima. Branka također voli klasične komade kojima dodaje neke otkačenije modele. U njezinim stajlinzima uvijek možemo vidjeti najtraženije modne dodatke, obuću i torbe, a gdje god se pojavi zrači profinjenošću i elegancijom. Već godinama je vjerna svom stilu te ne može proći nezamijećeno. 

Iva Radić

Poduzetnica Iva Radić jedna je od onih dama u čijem se stilu svatko može pronaći. Iva s lakoćom kombinira naizgled nespojive komade, a finalni izgled ostavlja bez daha. Ova dugonoga brineta igra se s modom, a basic komadi su temelj njezinog stila. Uz dobar komad nakita, trendi torbicu i cipele, Iva zaista izgleda kao da je sišla s modne piste.

Lijep par Severina i Igor Kojić modno usklađeni: za party su oboje odabrali crvenu

Severina Kojić

Popularna pjevačica već godinama je proglašavana jednom od najbolje odjevenih Hrvatica. S godinama, Seve je svoj stil dovela do savršenstva, a nerijetko ju možemo vidjeti u skupocjenim komadima. U svakoj prilici je besprijekorno odjevena, a slaganje nespojivih komada je ono što posebno voli. 

Marijana Batinić

Jedno od najtraženijih TV lica posljednjih godina je sve češće na popisu najbolje odjevenih poznatih dama. Marijana ne robuje skupocjenim komadima, a svaki njezin stajling oduševljava. I s najjednostavnijim komadima, Marijana će postići WOW efekt!

Stars Marijana Batinić nosi najpoželjnije čizme sezone, pronašli smo odlične modele nalik njezinima

Teuta Mesaroš

Vlasnica frizerskog salona osim uvijek savršene frizure ima i savršen stil. Teuta se vodi motom manje je više, a njezine odjevne kombinacije oduševljavaju njezine Instagram pratitelje. Pariški chic stil  joj savršeno pristaje, a jednostavne kombinacije voli podići najpopularnijim dodacima trenutka.

Dora Predojević

Dora je jedna od onih djevojaka čiji ćemo Instagram profil posjetiti kad nam nedostaje inspiracije za svakodnevne modne kombinacije. Najtraženije i najpopularnije komade iz high street ponude, Dora će kombinirati na cool način i tako će se istaknuti iz mase isto odjevenih cura. Jednostavna, a uvijek tip top sređena. 

Modni znalci Jelena Veljača i Jelena Rozga zablistale su u kombinezonima na otvorenju izložbe eNVy rooma

Jelena Veljača

Scenaristica, spisateljica i glumica Jelena Veljača svakim svojim pojavljivanjem u javnosti oduševi nas izgledom. Jelena zna što joj pristaje, a njezine kombinacije su dokaz toga. U svakoj prigodi je primjereno odjevena, a stajlinzi odišu seksepilom, elegancijom i profinjenošću -  ovisno o tome što prigoda nalaže. Jeleni već godinama dajemo čistu peticu.

Tko je tvoj ovogodišnji favorit?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr