Tko bi se osim Heidi Klum usudio odjenuti ovakvu haljinu i proći bez zlobnih komentara!

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Heidi Klum na reviji se pojavila u ružičastoj hoodie haljini
  • Haljina ima kapuljaču i vezice, a donji dio je pernat
  • Heidi je obula ružičaste štikle, a sve je začinila srebrnom torbicom (i crnim šeširom?)

Već neko vrijeme sasvim je jasno da su ružičaste haljine uistinu pravi hit, a to je shvatila i Heidi Klum (45). Supermodel, voditeljica i glumica pojavila se na reviji Christina Cowana u ružičastoj hoodie-haljini. Sigurno se pitaš kako uopće izgleda hoodie haljina pa te prepuštamo slici. 

Gornji dio Heidine haljine definitivno nalikuje na hoodie, a ima čak i vezice te kapuljaču, a donji dio haljine zapravo izgleda prilično ''kokošasto'' i jako, jako kratko. Heidi je uz haljinu iskombinirala srebrnu torbicu, a čini se da u ruci ima i šešir kojem ovdje nedvojbeno nije mjesto. Naravno, kreacija i usklađene sandale s vrtoglavnom petom istaknule su njene beskrajno duge i savršene noge, ali zato je skrila trbuh za koji mnogi sumnjaju da je - trudnički. 

Naime, šuška se da Heidi čeka dijete s Tomom Kaulitzom (29), gitaristom za kojeg se zaručnila nakon 9 mjeseci veze. Šuškanja su krenula kada se na Vanity Fair partyu povodom dodjele Oscara pojavila u haljini koja prekriva trbuh, a izlazak u haljini hoodiju samo je dodatno potpirio glasine. Međutim, sama Heidi još ništa nije potvrdila pa je moguće da se radi samo o tračevima.

Život Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći

Life&style Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati)

Kako god bilo, najnoviji modni odabir Heidi Klum nas je zaintrigirao jer je pomalo kičast, ali, priznajmo si, ona to može obući i izgledati odlično! 

Posjeti Miss7.24sata.hr