Kad smo pomislili da ništa ne može nadmašiti Moschinovu reviju, na Blamainovu je pistu zakoračila Cher

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Na Tjednu mode u Parizu sinoć je održana Balmainova revija
  • Oliver Rousteing oduševio je sve prisutne dovevši Cher na modnu pistu
  • Baš kao i u slučaju Moschinove revije prošlog tjedna, i Oliver je revijom odlučio poslati glasnu političku poruku

Oliver Rousteing, kreativni direktor Balmaina, definitivno zna kako prirediti pravi spektakl, a još jednom je to dokazao sinoćnjom revijom, dijelom modnom paradom, dijelom paradom slavnih uzvanika, otvorenom za javnost i posluženom uz odličnu glazbenu kulisu. Nakon što je modnom pistom prošetalo više od 100 modela, uključujući Ashley Graham i Kristen McMenamy, predstavljajući ready-to-wear i couture komade, onaj posljednji izlazak bio je doslovno grand finale koji je izazvao vriskove i gromoglasan pljesak. Posljednja od svih, na pistu je zakoračila Cher!

Moda Jesmo li jedini koji misle da je Moschinova modna revija bila jedna od najgenijalnijih koje smo ikada imali prilike vidjeti?

Uzvici su se orili pariškim stadionom Jean-Bouin dok su se Oliver i Cher grlili i držali za ruke na povišenoj pozornici hodajući uz njezinu himnu 'Strong Enough'. 76-godišnja glazbena i modna ikona nosila je futuristički skulpturalni srebrni bodi, sjajne crne tajice i čizme s platformom.

Oliver je zatim pohvalio njezinu šest desetljeća dugu karijeru, kao i njezin aktivizam, rekavši da je najbolji način da se sav njen rad sažme jednom riječju - pionir: “Cher je bila odvažni pionir i pravi pionir, više od šest desetljeća, nikad ne usporavajući, uvijek nas vukući za sobom dok hrabro maršira naprijed,” rekao je. “Ikona stila nije ni blizu dovoljno opisivanju njezinog postignuća u definiranju modnih trendova kroz više od pola stoljeća. A u ovom izazovnom dobu koje nas tjera da se borimo za davno očekivane promjene, njezina impresivna i dugoročna predanost posvećenom aktivizmu primjer je svima,” dodao je.

Moda Ovo je trenutno najtraženiji modni brend na svijetu, uspio je nadmašiti velikog rivala

Oliver je ove sezone predstavio nježniju priču na pisti koja je varirala od zemljanih prizora s bogatim smeđim tonovima i materijalima poput rafije, do onih anđeoskih, s katedralnim slikama na lepršavim suknjama i haljinama.

Eklektičan prvi red koji je pozorno pratio reviju pokazao je da Oliverov utjecaj nadilazi sferu mode. Nogometna zvijezda Neymar sjedio je u svjetlucavom sakou, a Brooklyn Beckham je ušao toliko kasno da na kraju nije mogao sjesti, da bi, nakon što se zagrlio s Neymarom, nestao u backstageu gdje se družila i Kylie Jenner. Ne zaboravimo spomenuti da je već samo održavanje modne revije na nogometnom stadionu više od spektakla. A baš smo pomislili kako ništa ne može nadmašiti Moschinovu reviju...

Posjeti Miss7.24sata.hr