Tajice su se vratile! Pogledaj kako se sada nose u sportskim, ali i elegantnijim kombinacijama

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Ljubiteljice tajica ove jeseni dolaze na svoje pošto se ovaj modni komad vraća u središte pozornosti
  • Premda ih svrstavamo u sportsku odjeću, posljednjih godina prometnule su se u izazovan modni predmet koji je jednako prigodan i za teretanu i izlazak
  • U aktualnoj ponudi, uz klasične modele tajica, iznimno su popularni kožni modeli te oni ukrašeni prorezom s prednje strane

Baš poput trenirki i biciklističkih hlačica, tajice su doživjele pravu modnu revoluciju te su od utilitarnog komada postale predmet želja ljubiteljica mode diljem svijeta. Ne čudi stoga što su s vježbališta kročile čak i na crvene tepihe! Na društvenim mrežama se možemo uvjeriti kako ih trendseterice ih sjajno nose kako u dnevnim, tako i večernjim varijantama. Po svemu sudeći, crne tajice jedan su od onih komada koji se itekako isplati imati u ormaru!

Modni izlog Jesen je pred vratima i morali smo pregledati ponudu balonera - pronašli smo baš lijepe

Sudeći prema aktualnoj ponudi vodećih high street brendova, komadi od umjetne kože bit će pravi jesenski hit. Pritom su najzastupljenije upravo tajice, a prave trendseterice rado će ih nositi uz predimenzionirane bijele košulje ili pulovere. Osim u crnoj, ovaj ćeš hit model lako pronaći i u bež varijanti.

Primjeri: Mango (169,90 kuna), C&A (oko 113 kuna), Zara (149,90 kuna)

Posebno atraktivni su modeli tajica koje krasi prorez s prednje strane te decentne vertikalne linije koje vizualno uspješno izdužuju nogu. A postoji još jedan sjajan razlog zašto obožavamo proreze u donjem dijelu hlača? Naime, šteta bi bila ne pokazati naše omiljene jesenske cipele u punom sjaju.

Primjeri: Pull&Bear (119,90 kuna), Zara (149,90 kuna), Mango (169,90 kuna)

Ulična moda Ova prolaznica nije mogla odoljeti da ne odjene visoke čizme. Fantastične su!

Okolnosti su se toliko izmijenile da ih je sada moguće vidjeti i u onome što se donedavno smatralo nezamislivim - poslovnim kombinacijama. Za postizanje udobnog poslovnog izgleda možeš kombinirati jednostavne crne tajice ukrašene decentnim ukrasima s predimenzioniranim blejzerom.

Primjeri: Reserved (139,90 kuna), Zara (149,90 kuna), Stradivarius (139,90 kuna)

Naravno, crne tajice i dalje najradije nosimo u trenucima odmora i rekreacije. Sjajan su izbor za laganu šetnju, vježbanju u teretani ili zasluženo odmaranje na kauču.

Primjeri: Reserved (79,90 kuna), Pull&Bear (79,90 kuna), Bershka (99,90 kuna)

Hit komad Jesenske kolekcije pune su kožnih komada, od tajica, košulja, suknji do haljina - pronašli smo sjajne modele
 
Posjeti Miss7.24sata.hr