Djevojke su poludjele za ovim bijelim Stradivarius odijelom! Jasno nam je zašto

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • U Stradivariusovoj novoj kolekciji uočili smo fantastično bijelo odijelo
  • Blejzer košta 229,90 kn, a hlače 199,90 kn
  • Odijelo je dostupno u više boja - crnoj, bež, crvenoj i ružičastoj

Life&style Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati)

Ovog proljeća Stradivarius nas je iznenadio odličnom kolekcijom i odličnim cijenama. U bogatoj ponudi, našla se cijela hrpa raznobojnih topova, blejzera, hlača, košulja i cipela koje su nas ostavile bez daha. Ipak, društvenim mrežama ovih dana vlada savršeno bijelo odijelo!

Popularno odijelo sastoji se od bijelog dugačkog blejzera te hlača visokog struka sa smeđim remenom oko struka. Najbolji dio ove kombinacije je definitivno činjenica da će nedvojbeno savršeno ići na košulju i visoke potpetice, ali i T-shirt i glomazne tenisice. Komadi se, dakako, mogu kombinirati i odvojeno pa nema sumnje da ćeš ih, ako uložiš u ovo odijelo, nositi cijelo proljeće.

Moda Nova Stradivarius kolekcija najavljuje dva vruća trenda za ovu sezonu

Blejzer: Stradivarius (229,90 kn); Hlače: Stradivarius (199,90 kn)

Moda Odijelo iz Manga viđamo posvuda, a najavilo je i veliki povratak slavnog uzorka

Osim što je divno i lagano se kombinira, ovo odijelo nije toliko skupa. Cijena blejzera je 229,90 kn, a hlače koštaju svega 199,90 kn. U slučaju da bijela nije baš tvoja boja, ne brini! I za tebe postoje opcije.

Identično odijelo dostupno je u crnoj, ružičastoj, crvenoj i bež boji. Sigurno će ti jedna odgovarati. Uostalom, s crnom i bež varijantom baš nikako ne možeš pogriješiti. Moramo li uopće reći da su svjetske modne blogerice već ponosno pokazale ovaj prekrasni ulov?

Posjeti Miss7.24sata.hr