Stvarno dobro sniženje! U Mass outletu smo pronašli odlične kožne modele salonki na popustu od 50 posto

Instagram @mass shoes
Vidi originalni članak
  • Siječanj nam donosi sniženja
  • U potrazi za dobrm ponudama, naišli smo na outlet Mass Shoes
  • Izdvojili smo kožne salonke snižene upola cijene

Nakon divnog prosinca punog slavlja i događanja, siječanj se i ne čini nešto posebno privlačnim. Ipak, ono što nam donosi su sniženja koja volimo mudro iskoristiti i s njima igrati dugoročno na sigurnu kartu. Zato smo ovog siječnja u potrazi za sniženjima koja su stvarno dobra sniženja, i to ona na komade za koje nećemo požaliti dati novac. U našoj potrazi, naišli smo odličnu ponudu na Mass Shoes outletu - riječ je o klasičnim, kožnim salonkama koje nam mogu služiti još godinama i koje možemo nositi u raznim prilikama i svim godišnjim dobima, a sada su snižene čak 50 posto.. 

Baršunaste crvene cipelice

Salonke brenda Alma En Pena su elegantne, klasične i odličan ulov. Imaju zanimljivu potpeticu od 9 cm, ukrasnu sjajnu kopču s kristalićima i dolaze u tri boje: smeđoj, zelenoj i crvenoj. Međutim, dok su crvene na sniženju od 50 posto, modeli u druge dvije boje su sniženi na 20 posto. Zato naš izbor pada na ove crvene baršunaste ljepotice koje su, osim potplata, u potpunosti izrađene od prave kože!

 

Klasika bez premca

Steve Madden potpisuje ovaj bezvremenski model od smeđe brušene kože. Potpetica je tanka, visoka 8 centimetara. Jednostavnost i bezvremenost riječi su koje opisuju ovaj model koji možemo nositi uz gotovo sve i kroz cijelu godinu, a uloviti ih sada za upola manju cijenu. 

Moda Ove će cipele u 2023. biti obavezan dio modne shopping liste

Bež salonke od lak kože

Tko ne treba par klasičnih, neutralnih bež salonki? Godinama su neizostavan modni dodatak zbog mogućnosti kombiniranja uz najrazličitije boje i uzorke, a još k tome vizualno produžuju nogu. Ovaj model brenda Mascia izrađen je i iznutra i izvana od prave kože, tek je potplat gumeni.  

Bez crnih ne može

Što više reći o ulozi crnih salonki u modi? Samo ćemo predstaviti model brenda Les Autres, izrađen u potpunosti od kože, s potpeticom od ugodnih 6 centimetara i klasičnog izgleda, koji je sada po zaista povoljnoj cijeni. 

Moda Ovo zovemo sniženjem! Mango ima super popuste na predivne kapute, odabrali smo najbolje

Posjeti Miss7.24sata.hr