Stradivarius ima tako maštovitu bluzu od 200 kuna koja savršeno ide uz traperice, ali i svečanije komade

Stradivarius
Vidi originalni članak
  • Obožavamo nosive, univerzalne, a ipak jako upečatljive komade
  • Takva nam je cvjetna bluza iz Stradivariusa s mašnom i ultrapopularnim puf rukavima 
  • Cijena joj je 199,99 kuna
     

Iako si ovih dana možda u potrazi za šljokicama i haljinama za božićne partyje, siguno ti treba i poneki malo svakodnevniji komad. Pronašli smo baš takav, no cvjetna bluza  s mašnom i puf rukavima iz Stradivariusa možda jest za svakodnevne prilike, no nikako ne znači i da nije posebna i upečatljiva. 

  Moda Zarina košulja s točkicama već sad je pravi hit na društvenim mrežama

Na ovoj košulji začin je mašna koja svaki modni komad čini znatno upečatljivijim i profinjenijim. Osim mašne, krase je i popularni puf rukavi koji naglasak daju na ramena, ali i cvjetni print koji je ispunjen različitim plavim nijansama. Uz ovakvu košulju ostatak outfita u potpunosti možeš pojednostaviti jer je ovaj modni komad sam po sebi izrazito razigran. Još jedan plus, košulja je izrađena od čistog pamuka, a takav prirodni sastav omogućit će koži da neometano diše.    

Na slici možeš vidjeti da savršeno pristaje uz traperice, no, ako je odjeneš, recimo, uz kožnatu pencil suknju ili uz fine klasične hlače i cipele na visoku petu, ona može biti i savršen odabir za svečanije prilike i da - čak i sam novogodišnji doček. 

Stars Kako bijela košulja i crna suknja mogu razvaliti na crvenom tepihu! Meghan oduševila crno-bijelom kombinacijom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr