Stradivarius ima divne pletene kompletiće, savršene za ljetne noći i ranu jesen

Vidi originalni članak
  • U novoj Stradivariusovoj kolekciji za oko su nam zapela dva pletena komada - top i pripadajući kardigan
  • Dostupni su u tri boje (bež, kaki i smeđoj), a nositi ih možeš kao zasebne komade ili kao kompletić
  • Cijena topa iznosi 120 kuna, dok ćeš za kardigan trebati izdvojiti 200 kuna

Pleteninu češće povezujemo s jesenskom i zimskog garderobom, no posljednjih je godina u vidu končanih topova uspješno pronašla put i do ljetnih kolekcija. Sjajan primjer kratkog pletenog topa možemo pronaći u novoj Stradivariusovoj ponudi. Riječ je o modelu izvedenom od stopostotnog pamuka koji dolazi u tri boje - bež, smeđoj i kaki. Posebnu draž i notu romantike daju mu sitno izvezeni cvjetići. Njegova cijena iznosi 119,90 kuna. 

Top (119,90 kuna), kardigan (199,90 kuna), oba Stradivarius

Nova kolekcija Zara je predstavila prve komade iz jesenske kolekcije, a među njima dominira jedna boja

Uz topove, Stradivarius je u svoju kolekciju uključio i pripadajuće kratke kardigane s V izrezom koje možeš nabaviti po cijeni od 199,90 kuna.  Ova dva komada možeš nositi zasebno ili u kompletu, a njihova kombinacija idealna je za sam kraj ljeta budući da su pred nama nešto hladnije noći u kojima se kardigan nameće kao sjajno i praktično rješenje.

Top (119,90 kuna), kardigan (199,90 kuna), oba Stradivarius

BEAUTY Ovaj trik s maskom za lice nas je oduševio - od sad ćeš je pametnije koristiti

Nadalje, kardigan više nije samo komad pletiva koji nas asocira na naše bake i praktičan odjevni komad kojim se utoplimo u hladnim mjesecima već seksi i provokativan komad odjeće. Trend je započela manekenka Bella Hadid kada je prošetala u žutom kardiganu na kojem je zakopčala samo jedan gumb dok ispod njega nije nosila baš ništa.

Top (119,90 kuna), kardigan (199,90 kuna), oba Stradivarius

Modni savjet Pogrešan uzorak, boja, model cipela... 7 modnih pogrešaka koje te mogu ozbiljno postarati

Njezinu modnu viziju brzo su slijedile brojne druge influencerice, no novo poimanje kardigana zapečatila je glumica Katie Holmes kada se u smjeloj modnoj kombinaciji prošetala ulicama New Yorka. Tim istupom ona se premetnula u pravu modnu ikonu, a kardigan je postao sve samo ne dosadan modni predmet koji skrivamo po kutevima ormara.

Posjeti Miss7.24sata.hr