Što svaka žena želi za Valentinovo?

PR/WhatsApp
Moramo se složiti da ovaj komercijalni blagdan ima neku posebnu čar, pa bilo da ga u stvari preziremo ili ne - volimo primiti mali znak pažnje. Pretpostavljaš li što svaka žena želi dobiti na poklon?
Vidi originalni članak

Valentinovo se počelo povezivati s romantičnom ljubavi u 14. stoljeću, a s tradicijom udvaranja postalo je sve više popularno. A vjerovala ili ne, već u 18. stoljeću se u Engleskoj razvilo u prigodu kada ljubavnici izražavaju jedno drugome ljubav poklanjanjem romantičnih darova. Kako nam se približava 14.veljače, izlozi brojnih trgovina ukrašeni su sitnicama u obliku srca, crvenim ružama ili natpisima „Love“.  Pomalo ljigavo, zar ne? Ipak, vjerujemo da ćemo se svi probuditi na Valentinovo s misli "je li on ipak nešto smislio za danas?". No uvijek kad je ljubav u pitanju, materijalnost nema veze s tim, jer najljepši poklon su jedinstveni stihovi  koji dolaze iz slobodnog srca u trenutku kada razmišljate ili ste u društvu onog nekog uz kojeg ste najbolja verzija sebe.

Praznik ljubavi 10 najbizarnijih poklona za Valentinovo IKAD

Naravno, želiš li ipak "materijalizirati" tu vašu ljubav, ponekad je teško pronaći što paše - što je dobro i odmjereno, da je suptilno i slatko, ne želimo nikakva prevelika pretjerivanja... Neki će to proslaviti zajedničkim putovanjem, neki odlaskom u kino, a neki više old-school uz pismo i crvenu ružu. Ako pak želiš komad koji će postati vizualna uspomena na osobu, trenutak i ljubav koju dijelite - sigurni smo da ćeš se odlučiti za komad nakita. To je stvarčica koja će uvijek biti uz njega/nju i podsjećati ga/ju na tebe. Prekrasno! Ovisno o tome kakav personality ima tvoja bolja polovica, izabrat ćeš minimalističke naušnice, privjesak ili pak kakvu flashy narukvicu. Bitno je da se nenametljivo uklapa u njen/njegov stil i time nekako postane "jedno" s njim/njom jer takvi pokloni su uistinu najljepši. 

Za one koji vole umjetnost te alegoriju oslikanu živopisnim bojama, ne propustite istražiti romantične Freywille kolekcije nakita. Originalan nakit u pregršt boja ili pak totalna suprotnost, inovativan dizajn u klasičnim "metalima", sezonski se nadopunjuje mini kolekcijama, pa tako i ovo Valentinovo. Brojna slavna remek-djela velikana slikarstva posvećena ljubavi utkana su u ove male minijature koje se izrađuju više od šest desetljeća u samom srcu Beča. Tako nježna zbirka ružičastih tonova Poésie d’amour utjelovljuje Munchov zanos ženskom ljepotom, slavni Klimtov Poljubac, Hundertwasserovu ljubav prema bugarskoj glumici Irini skrivenu ekspresivnim rasponom boja, zatim i rajski vrt Giverny od Moneta... Možda je jedno od ovih ljubavnih umjetničkim djela i najbolji opis tvoje ljubavi. Pogledaj u nastavku...

Posjeti Miss7.24sata.hr