Stiže nam neka nova generacija jakni i parka

Guliver Image/Getty Images
Multifunkcionalne parke od naprednih materijala novitet su u modnom svijetu kakvog znamo i očito je da funkcionalnost polako preuzima glavnu riječ
Vidi originalni članak

Reinterpretirani maskirni print motivi na muškim i ženskim prslucima i multifunkcionalnim parkama, reflektirajući detalji koji pridonose dodatnoj prepoznatljivosti u urbanoj gradskoj vrevi te zagasiti tonovi sive boje, koji jasno podsjećaju na gradski asfalt - postaju ključni detalji svakog ovosezonskog outfita. Nevjerojatnu novu tehnologiju prvi je predstavio Diesel, a za njim su krenuli i ostali modni brendovi. 

JAKNA Jedna jedina jakna koja će ti trebati za stajliš zimu

Osim parke, koja nam je najbolja opcija za ovo tipično jesensko prijelazno vrijeme, sviđa nam se i opcija bomber jakne, kao savršenog dodatka već postojećoj garderobi. 

Diesel muški shirt (1.080 kuna) i ženska bomber jakna (2.100 kuna)

Ovaj komad volimo nazvati i ultimativnom aktivnom gradskom "uniformom", a ujedno je i pravi način kako spojiti ugodno s korisnim. Zbog mode se ne trebamo odricati udobnosti, komfora i funkcionalnosti, a postoji li idealniji komad za to od parke ili bomber jakne? 

H&M parka (600 kuna) i bomber jakna (375 kuna)

S obzirom na to da se nalazimo u jesenskoj sezoni, ipak najčešće biramo zagasite i tamne boje te materijale koje nas mogu zaštititi od nepredvidljivih vremenskih prilika. 

Zara, ASOS, Mango

Bomber jakne su apsolutno osvojile sve naše omiljene high-street trgovine i nema šanse da u svoj ormar već nisi dodala koji komad za jesen. Bomberice i parke su savršene za sve sportsko-casual prilike, ali nemoj da te njihova ležernost zavara - neodoljivo izgledaju i uz suknje i haljine! 

Posjeti Miss7.24sata.hr