Štikle, ali gumene - ovo samo Zara može smisliti, a da izgleda stvarno OK

Vidi originalni članak
  • Već smo se trebali naviknuti na najneobičnije mješavine stilova, kombinacije materijala, komade odjeće (i obuće, posebno!) gotovo apsurdnog izgleda. Ali nismo još sasvim
  • Još uvijek nas ponešto zaintrigira, a Zarine gumene štikle svakako jesu
  • Uz visoke potpetice, španjolski brend nudi i ravne natikače od gume, ali vrlo nosive i u kombinacijama za grad

Gumene sandale, onakve kakve smo nosili kao djeca, od poluprozirne gume, s remenčićima i u raznim veselim bojama, već su se više puta vratile u modu (ili su imale pokušaj da se vrate), kao legitiman komad obuće za odrasle ljude. Dapače, čak i kao cool modni statement koji su trebale prigrliti modne influencerice - sad ih Gucci prodaje po vrtoglavoj cijeni. Što i jesu, premda trend ipak nije masovno prihvaćen pa nismo vidjeli baš pun grad tih gumenih sandala za plažu uz suknje ili traperice.

No Zara, kako to često i biva, trend gumenih sandala podigla je na novi nivo, s dva para gumenih, pazi sad, štikli u svojoj ovogodišnjoj ponudi. Tamno plave i puderasto roze sandale s tankom potpeticom srednje visine izgledaju kao "prave" sandale samo što su od gume. Čemu to služi? Za hodanje po plaži, a ni za ulazak u more sigurno nisu najspretnije. Je li misija da su jednostavno vrhunski otkačene spajajući kalup nespojiv s materijalom? Ako jest, Zara je uspjela. Kako ti se sviđaju?

Zara gumirane sandale, 299,90 kuna

Moda Zaključili smo: najljepše ljetne sandale dolaze u najvedrijim bojama!

Ako ti peta kod ovog modela nije dovoljno visoka, evo još vrtoglavije potpetice i remenčića sa šiljcima - prave seksepilne sandale u izvedbi od gume! Tko bi rekao...

Zara, 299,90 kuna

 

Zaključili smo: najljepše ljetne sandale dolaze u najvedrijim bojama!

Ipak Zara ima i širu ponudu gumiranih sandala, i ove nam imaju malo više smisla. Potpuno ravna đona, ove gumene natikače izgledaju mnogo primjerenije za odlazak na plažu, a lijepo će izgledati uz haljinu i ako svratiš na koktel u kakav šminkerski bar direktno nakon plaže, lijena da se ideš kući preodjenuti. Dva su nam modela posebno zapela za oko: gumirane sandale sa šiljcima (ravna verzija ovih štikli iznad) i ravne sandale s remenjem na preklop. I jedne i druge dolaze u više boja.

Bijele i zelene sandale s remenjem na preklop (179,90 kuna); narančaste sandale sa šiljcima (199,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr