Stigla je nova kolekcija Pumica, a potpisala ih je Selena Gomez

miss7/Shutterstock/PR
Vidi originalni članak
  • Selena Gomez dizajnirala je sportsku kolekciju u suradnju s Pumom
  • Kolekcija sadrži sportsku obući, odjeću i dodatke
  • Svi komadi iz kolekcije dostupni su na Amazonu i mogu se naručiti

Pjevačica Selena Gomez napravila je sportsku kolekciju u suradnji s poznatim brendom Puma. Kolekcija sadrži doslovno sve što je potrebno za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme - čarape, tenisice, sportske grudnjake, majice, tajice, dukseve, ruksake pa čak i sportsku haljinu. Sve izgleda jako privlačno i ne možemo sakriti oduševljenje time što je kolekcija sada dostupna na Amazonu i može se naručiti u Hrvatsku. Cijene proizvoda kreću se od otprilike od 90 pa sve do tisuću kuna
 

BFF Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar

Zavirile smo u PUMA x Selena Gomez  kolekciju i izdvojile najbolje komade:

Tenisice

Kako jednostavno obožavamo tenisice, moramo priznati da su nas one najviše oduševile. Čini se da je Selena mislila baš na svaku od nas pa je napravila tri različita modela u tri različite boje, odnosno neboje - crnoj, bijeloj i sivoj. Crne tenisice zapravo su visoki model koji nema vezice. Odličan kontrast na ovim tenisicama čine logotipi i lanci u roza zlatnoj boji. Bijele tenisice u potpunosti su monokromatske, što ih čini odličnim izborom za baš sve sportske i casual kombinacije. Sive tenisice imaju prilično zanimljivu teksturu. Prevladava svijetlosiva nijansa, ali je u kombinaciji s nešto tamnijom sivom i bijelom bojom. 

*cijene ovise o veličini tenisica

Odjeća

U kolekciji odjeće također prevladavaju crna, bijela i siva boja, ali uz njih i bordo crvena. Svi su komadi prilično jednostavni, a osim za sportske aktivnosti, mogu se nositi i svakodnevno. Posebno bismo izdvojili duks. Sprijeda je potpuno jednostavan i sadrži samo Pumin logo, ali sa stražnje strane veoma je zanimljiv. Na leđima je napravljen print s glavom pume ukrašen cvijećem. Napisana je i poruka - "snažna iznutra i izvana"

*cijene ovise o veličini odjeće

Sportski dodatci

Što se tiče sportskih dodataka, prevladavaju jednake boje kao i kod odjeće - bijela, siva, crna i bordo crvena. Od dodataka kolekcija sadrži ruksak, sportsku torbu, različite modele čarapa i sportske grudnjake. Kod sportskih grudnjaka i čarapa naglasak je na mrežastim detaljima. Ruksak je veoma jednostavan i može poslužiti kao odličan modni dodatak u svakodnevnim kombinacijama, ne samo sportskim.

*cijene ovise o veličini sportskih grudnjaka

Posjeti Miss7.24sata.hr