Šta je kraljevski ukus! Princeza Beatrice i vojvotkinja od Edinburgha pojavile su se u istoj Zimmermann haljini

Profimedia Foto: Profimedia
Vidi originalni članak
  • Baš poput nas običnih smrtnika, i članovi kraljevske obitelji imaju omiljene brendove i dizajnere pa nije neobično da ponekad padnu na šarm istih komada
  • Upravo to se proteklog tjedna dogodilo princezi Beatrice i Sophie, vojvotkinji od Edinburgha, koje su obje za svečanosti kojima su prisustvovale odabrale istu haljinu
  • Elegantnu cvjetnu haljinu brenda Zimmermann vojvotkinja Sophie odjenula je za prisustvovanje ceremoniji Garter Day, dok se princeza Beatrice u njoj pojavila na Royal Ascotu svega 48 sati kasnije

Koju god aristokratkinju izabrali, moramo priznati da nam na pamet ne pada niti jedna jedina koja nema nevjerojatan ukus kada je u pitanju moda, a posebice kada je u pitanju odabir komada za one najsvečanije prigode. Svaka od njih ima omiljene brendove i modne dizajnere pa ne iznenađuje što se ponekad dogodi da padnu na šarm istih komada, kao što se proteklih dana dogodilo princezi Beatrice i Sophie, vojvotkinji od Edinburgha. 

Vojvotkinja Sophie ovog se ponedjeljka pojavila na svečanoj ceremoniji imena Garter Day kojom se slavi najstariji i najviši viteški red u Velikoj Britaniji i koja se održavala u dvorcu Windsor, a za ovu je prigodu tijekom koje se družila s kraljem Charlesom i kraljicom  Camillom odabrala predivnu elegantnu haljinu brenda Zimmermann. 

Stars S osmijehom od uha do uha i u predivnoj damskoj kreaciji, Kate Middleton se pojavila na kraljevskoj proslavi

Majka dvoje djece je u krem ​​haljini s krupnim uzorkom nježnih ružičastih cvjetova izgledala vrlo profinjeno, a styling je upotpunila  bijelom torbicom Strathberry, estetski sličnoj onima kakve najradije nosi u mnogim prilikama, te šeširom u krem ​​i ružičastim nijansama kojeg je nosila i prošle godine na Royal Ascotu.

Svega 48 sati kasnije, istu Zimmermannovu haljinu službenog imena 'Matchmaker floral linen and silk midi dress' za prisustvovanje na drugom danu Royal Ascota odabrala je i princeza Beatrice. Ona je uz nju upasirala chic ružičasti fascinator ukrašen cvjetićima koji je divno naglasio njezine raspuštene duge i sjajne uvojke.

Budući su u obje prilike i jedna i druga izgledale senzacionalno, nemoguće je odlučiti kojoj ovaj predivni model bolje pristaje, ali je zato on poslužio kao najšarmantnija potvrda da veliki umovi isto razmišljaju, ali i da aristoratkinje očigledno nemaju vremena pratiti što se piše o njima. No, tko zna, možda smo u krivu. Možda je princeza Beatrice upratila da planira odjenuti istu haljinu, ali ju je jednostavno smatrala prelijepom da je samo zbog toga ne bi odjenula. A za slučaj da ima još onih koji dijele njihov ukus i koji su poželjeli ovu ljepoticu, haljina je još uvijek dostupna po cijeni od 812 eura. 

Life&style Princ William je velika podrška svojoj Kate: kako je izgledala njihova ljubavna priča?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr