Slatke su! Salonke s mašnom iz Orsaya od 220 kn nas podsjećaju na ludo popularan Zarin model

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Dolazak sunčanih i toplijih dana nagnao nas je da počnemo gledati proljetnu obuću
  • Za oko su nam zapele salonke otvorene pete s mašnom iz Orsaya čija je cijena 219,90 kuna
  • Nismo mogli ne primijetiti kako jako podsjećaju na model koji smo mogli kupiti u Zari u prljavo rozoj i žutoj boji

Posljednjih nekoliko sezona salonke s otvorenom petom veoma su popularne i mogu se vidjeti kao dio stajlinga brojnih trendseterica. I nadolazećeg proljeća, po ponudi u trgovinama, možemo vidjeti da će ta popularnost i dalje rasti. Brojni brendovi su već pokazali svoje modele, no jedan nam je posebno zaokupio pažnju. Naime, riječ je o modelu iz Orsaya, koji će mnogima na prvi pogled biti jako poznat. 

Cipele u trendu S mašnom, kopčom, u boji: mokasinke se vraćaju na velika vrata, pogledaj nove modele iz trgovina

Ove preslatke salonke dolaze u dvije boje, plavoj i bež, a na remenčiću koji ide iza pete nalazi se mašna. Visina njihove potpetice je 6 centimetara pa su tako idealne za svakodnevne obaveze, a mogu super izgledati i u nekom outfitu za večernji izlazak. Izrađene su od eko brušena kože  te imaj vrhove u špic. Odlično izgledaju na suknje i haljine, ali i na hlače pa će ti lijepo pristajati na proljetne outfite, ali i one koje nosimo ovih toplih zimskih dana. Možeš ih pronaći po cijeni od 219,90 kuna.

Ako su ti se prethodne salonke učinile poznatima, postoji razlog za to. Naime, prošle sezone Zara je imala sličan model u prljavo roza i žutoj boji koji se još uvijek može pronaći na sniženju u Zarinoj aplikaciji. Njihova prvotna cijena je bila 199,90 kuna, zatim 149,90 kuna, a finalna cijena im je bila 99,90 kuna. Razlika je što je njihova peta nešto niža, a mašna veća.

No, za koji god model se odlučila, ne sumnjamo da ćeš ih sjajno uklopiti uz svoj stil. 

 

 Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. Pozovi prijateljicu i sklopite #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki. 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr