Školski look Anite Dujić Veljače

Anto Magzan/Pixsell
U četvrtak 10. listopada je u trgovini Mare predstavljena nova muška i ženska kolekcija za jesen/zimu 2013./2014. jedriličarskog brenda Henry Lloyd. Brojne poznate osobe došle su pogledate što brend nudi, a među njima se istaknula Anita Dujić Veljača koja se odlučila za school girl look.
Vidi originalni članak

Anita Dujić Veljača je na eventima uvijek dobrodošlo osvježenje. Svaki put nas iznenadi svojim kombinacijama, a pri tome ostaje vjerna svom ženstvenom, razigranom stilu koji koketira s retro komadima. Za ovaj event Anita je odabrala strogi look u kojem dominira klasična bijela košulja na tanke crte i crna suknja s peplumom na dnu, trendi dodatak koji je IN ove sezone.

No, Anita uvijek u svoje kombinacije unese neočekivani detalj i komad koji osvježi svaki look i pruža mu prepoznatljivu notu. Ovaj put to je bila crna kožna statement ogrlica, a crveni nokti svojom jarkom bojom odlično su se uklopili u crno-bijeli styling. Odličan odabir bi bila podignuta kosa koja bi omogućila da se bolje vidi neobičan nakit. S puštenom ili podignutom kosom, Anita je i dalje jedna od najbolje odjevenih osoba na hrvatskim eventima.

Event je vodila Antonija Blaće koja se odlučila za smeđi styling, odnosno za kombinaciju u kojoj prevladavaju različite smeđe nijanse. Koliko god se činilo jednostavno kombinirati istu boju, to najčešće ne ispade onako kako smo zamišljali. No, vesela voditelja je odlično spojila različite komade, a frizura i crveni ruž pun su pogodak.

Osim Anite i Antonije, novu kolekciju došle su pogledati Mara Bratoš, Kristina Bradač, Janko Popović Volarić, Gordan Giriček, Ivica Blažičko, Ivan Milinković, Ivan Pisk, Alexei Puninski, Davor Meštrović, Milica Dabović, Iva Ciglar i brojni drugi.

Nova kolekcija modne marke Henri Lloyd, za žene i za muškarce, inspirirana je i istovremeno utjelovljuje promjenjive morske struje, boje akvamarina, blještavilo jahti i jedrenjaka. Kolekcijom dominiraju crvena, bijela i plava boja kojima je ovoga puta pridodana nijansa duhana, pijeska i konopa stvarajući tako kolonijalnu „aromu" odjeće krojene od izrazito laganih materijala. Vintage detalji poput mjedenih gumbi nadahnuti mornaričkim uniformom prisutni su u ženskoj i u muškoj kolekciji. Vječna „morska" kombinacija plave i bijele boje prisutna i u ovosezonskoj kolekciji slikovito simbolizira prožimanje mora i svjetionika te pruža osjećaj svježine i opuštanja.

Ženska kolekcija osmišljena je na temelju izmjene plave i bijele boje – dugovječnim simbolom klasične elegancije. Kontrast u printovima i sjajnim detaljima u crvenoj i zlatnoj boji odaju dah stilske elegancije i ležernosti. Lagani materijali poput pamuka s hi-tech materijalima predstavljaju spoj egzotične prirode i urbanog života.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na predstavljanju nove kolekcije...

Posjeti Miss7.24sata.hr