Skinny jeans nema puno šanse, i dalje se nose ultra široke traperice u barrel stilu. Evo kako

Instagram @lemanm Instagram @lemanm
Vidi originalni članak

Na našu sreću (ili žalost), ovisno o tvom stilu, skinny traperice ipak neće prevladavati u jesenskoj sezoni kao što se mislilo. Naravno, s uzletom koji su skupile posljednjih nekoliko mjeseci veći broj modela je stigao u trgovine, ali čini se da je modna revolucija trapera koju proživljavamo u 2024. godini ipak iznjedrila neke zanimljivije i otkačenije modele. Naravno, svako nosi ono u čemu se osjeća najbolje, ali kada su u pitanju traperice, ostajemo na širokim modelima, a krojevi su sve zanimljiviji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijka Hunsaker (@marijka_dam)

Naime, prošlu godinu su obilježile traper na traper kombinacije, a kako vrijeme odmiče, očito je se dizajneri sad sve radije poigravaju neobičnim siluetama jeans odjeće i odmiču nas od klasike. Na tragu velike popularnosti širih modela hlača od trapera posljednjih nekoliko sezona, veoma popularan postaje zanimljiv i nadasve drugačiji model - barrel traperice ili bačva traperice. Da, kao što im i ime kaže, radi se o "bačvastom" modelu hlača, zaobljenih nogavica čija silueta podsjeća na bačvu. 

Moda Zataknuti oversized košulju u hlače baš i nije lako: na TikToku smo pronašli super trik koji sve olakšava

Tom boy estetika

Ovaj nadasve zanimljiv kroj ne sjeda svima na prvu, ali nama se sviđa buđenje "tom boy" estetike, a ovaj stil traperica još je jedan od načina na koje nas modna industrija priprema za povratak u 2000-te i eru Avril Lavigne i Skater Boy stila. Ipak, barrel traperice mogu se nositi i na ženstvene kombinacije, a njihova širina ne značiti gubitak elegancije. Uz dobre salonke i sako, barrel traperice će kombinaciji dodati coolerski izgled, a posebno će dobro izgledati zimi na Ugg čizme s debelim đonom koje je i ove sezone trend.

Ako se dvoumiš oko kupnje, donosimo 8 modela barrel traperica za koje se nadamo da će ti promijeniti mišljenje, jer osim ultra širokih modela postoje i malo uži, idealni za unošenje suptilne promjene u stil traperica. Zaista bi bilo šteta da se ne poigraš sa svakodnevnim komadom poput traperica dok doživljavaju lagani zaokret u svijetu mode. 

Moda Pronašli smo nove omiljene hlače za jesen, savršene za kombinacije sa superpopularnim prslukom

Posjeti Miss7.24sata.hr