Sjećate li se 'bebika'? Zara u ponudi ima neodoljiv model kojem djevojčica u nama ne može odoljeti

Zara Foto: Zara (29,95 eura)
Vidi originalni članak
  • Ove godine u modu se vraćaju starinski modeli cipela koji se tako dobro kombiniraju u raznim varijantama
  • Tako smo u Zari naišli na model koji nas neodoljivo podsjeća na slatke dječje 'bebike'. Iako se na stranicama brenda deklariraju kao balerinke, a engleski naziv za ovakav model bio bi Mary Jane, za nas ostaju 'bebike'
  • Ove ravne cipele s remenčićem mogu biti fora i stylish dodatak proljetnoj modnoj priči

Zarina varijanta bebika dolazi u profinjenoj bordo crvenoj nijansi, a tu je i platforma od 4 cm. Nadalje, cipele su četvrtastog oblika, no detalj koji nam se najviše sviđa je široki remen s kopčom. Upravo on ovom modelu podaruje retro izgled i dašak posebnosti koji ih izdvaja od ostalih.

 Što se tiče dnevnih varijanti, Zarine bebike odlično će izgledati ako ih kombiniraš sa svijetlim flare trapericama i udobnim džemperom, a naravno, sve skupa zaokruži s trendi kaputom ili omiljenom predimenzioniranom jaknom. Kada je riječ o detaljima, slobodno se poigraj s upečatljivim naušnicama, prstenjem i slično. Osim s trapericama, odnosno hlačama, bebike nosimo i s haljinama ili suknjama. Kombinaciju prilagodi svom stilu, ali ono što predlažemo je da odabereš fora čarape u boji ili pak modele upotpunjene efektnim detaljima.

Iako na prvu neobičan odabir za večernje prigode, ovaj model zapravo može poprilično dobro funkcionirati. Zamisli ovu kombinaciju – uska crna haljina, mrežaste čarape i Zarine bebike bit će pravi modni twist koji nitko nije očekivao, a osim crne klasike, možeš eksperimentirati s bojama ili krojevima. Asimetrični detalji podići će cjelokupni izgled, baš kao i profinjeni materijali poput svile ili satena. 

S obzirom na to da se retro look u modu vraća na velika vrata, čak i ako nisi prevelika obožavateljica takve estetike, ove bebike možeš uklopiti u kombinacije s trendovskim komadima. Stoga, predlažemo da ih svakako skokneš isprobati jer smo sigurni da će te potaknuti na osmišljavanje drugačijih stylinga koji ne prolaze nezapaženo!

Moda Zara opet ima „the“ model bunde koji svi žele. Ovog puta u bijeloj boji

Posjeti Miss7.24sata.hr