Sjećaš se viralne, glomazne Saint Laurent torbe? Aldo sada ima dupe: malo je suptilniji i mnogo povoljniji

Instagram @aldo_shoes / @deesara_ Instagram @aldo_shoes / @deesara_
Vidi originalni članak

Ako imalo pratiš modu sigurno se sjećaš viralne Saint Laurent maxi shopper torbe. Riječ je o velikoj torbi brenda Saint Laurent u prošivenom stilu sa zlatnim YSL logom na sredini - obožavale su je i Angelina Jolie i Nina Badrić. Ova torba je toliko velika da u nju stane apsolutno sve što ti padne na pamet, a njezina popularizacija bila je kao šaka u oko i odmak od malenih modela torbi. Jedno vrijeme su Saint Laurent torbu u modelu Icare maxi shopper, nosile gotovo sve it djevojke, a cijena joj je nevjerojatnih 4100 eura.

Torba je još uvijek povremeno nedostupna zbog velike potražnje, ali mi smo pronašli odličan dupe na Aldo web trgovini i to po cijeni od 89 eura. Aldo crna torba u modelu ZINIA SYN MIX MAT veoma je slična Saint Laurent maxi shopper torbi. Naime, gotovo su jednakog oblika, iako je Aldo torba po dimenzijama manja te samim time mnogo praktičnija za svakodnevno nošenje. Poput originalnog modela, i ona je u crnoj boji te je cijela prošivena. Prošivene torbe već su nekoliko sezona pri vrhu trendova, a čini se da će i ove godine naglasak biti na njima. 

Aldo ZINIA SYN MIX MAT torba dolazi u univerzalnoj veličini, a uz veliku torbu koja ima dvije ručke te se može nositi prebačena preko ramena, dolazi i malena torba (s podesivim lancem) koja može poslužiti za sve sitnice u torbi kako ih ne bi tražila bez kraja i konca. Znak na Aldo torbi je mnogo suptilniji od zlatnog "YSL" na originalu, a riječ o torbi iz nove kolekcije za jesen/zimu 2024. te koliko je trenutno vidljivo na web trgovini dostupna je u brojnim poslovnicama ako je želiš pogledati uživo prije kupnje.

Za 89,99 eura, mislimo da je ovo odličan dupe, ali i model koji ćeš moći nositi dugo vremena, a naročito u danima kada na posao nosiš i ručak te opremu za trening. Ako već nosiš pola kuće sa sobom, neka to barem bude u stilu.

Moda Nina Badrić je sportskom outfitu pridodala luksuznu torbu. Isti model obožava i Angelina Jolie

 

Posjeti Miss7.24sata.hr