Sjaj metala sve je jači, komade metalik finiša sretat ćemo još i češće u 2024.-oj

Mango outlet
Vidi originalni članak
  • Metalik komadi high street nam nudi pregršt odličnih opcija
  • Uz zlatnu nijansu, tu je i sveprisutna srebrna, a među novim komadima iz Manga odabrali smo dvije suknje i hlače koje je lako uklopiti i u dnevnu i u večernje kombinacije
  • Jednostavan dizajn u ovim je modelima spojen s materijalom efektnog metalik srebrnog finiša s kojim nećemo proći nezamijećeno!

Metalik komadi ove su sezone apsolutno izašli iz okvira samo party odjeće te ih viđamo i u casual svakodnevnim kombinacijama - i ovdje su da ostanu. Ne samo u ovoj postblagdanskoj sezoni nego i u ostatku godine pa high street brendovi posebno nude mnoštvo različitih opcija, pogotovo za metalik srebrne komade.

Tako smo u Mangovoj novoj kolekciji pronašle nekoliko odličnih komada u kojima je spojen minimalistički kroj s upečatljivim metalik sjajem materijala koji ih čini neodoljivo poželjnim trendy komadima!

Srebrni komadi ne moraju biti rezervirani samo za party outfite, već ih možemo uvrstiti i u one ležernije, svakodnevne koji će svaki naš look podići na višu razinu. Iz Mango kolekcije izdvajamo dva modela suknji, mini i midi kroja te hlače širokih ravnih nogavica. Sva su tri komada izrađena od umjetne kože s metalik efektom te je u dizajn uključen struk srednje visine.

Moda Blagdanska kolekcija Jacquemusa spoj je metalika i krznenih detalja, vrijedi pogledati

Srebrna boja predivno će se složiti s klasičnim neutralnim nijansama poput crne, bež ili sive, a uvijek ju možemo spojiti i s upečatljivijim nijansama poput primjerice jarko crvene ili plave!

Oba modela suknje, kao i hlače moći ćemo nositi i u ostatku godine, a sva tri komada dostupna su u Mango trgovinama te online po cijeni od 22,99 za mini suknju, koja je trenutno na popustu, 45,99 eura za midi suknju te 49,99 eura za hlače.

Moda Nataša Janjić u casual stylingu nosi Zarine srebrne cipele nalik Balenciaginima

Posjeti Miss7.24sata.hr