Severinin lepršavi, plavi hit-kombinezon izaziva zavist - morale smo pronaći slične u trgovinama

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Severina je objavila fotografiju na kojoj je odjevena u jednostavnu lepršavu kombinaciju - svjetloplavi kombinezon
  • Taj je odjevni komad ove sezone jedan od popularnijih, a Severina nije jedina koja ga obožava
  • Zavirile smo u high street trgovine i pronašle nekoliko primjeraka i za tebe!

Lijepa hrvatska pjevačica jedna je od najbolje odjevenih žena domaće scene, a to je potvrdila i svojom novom objavom. Nakon niza glamuroznih fotografija s nastupa, žarkih boja, upečatljivih kombinacija i detalja, Severina nas je oduševila jednostavnim i lepršavim modnim odabirom.

Zalazak sunca na otoku Šolti dočekala je u predivnome svjetloplavom kombinezonu sa širokim nogavicama i rukavima koji nježno padaju preko ramena i decentnim prorezom na leđima. Na njega je obula niske sandale nude nijanse i pokazala da i na odmoru izgleda besprijekorno.

Jednostavna ljetna kombinacija i nježne morske boje savršeno su se uklopile i u dirljivu poruku fotografije na kojoj pjevačica uživa pokraj mora u naručju držeći svoje najveće blago, malenog Aleksandra. "Ne dam vjetru da te dira", napisala je, a njezine prijateljice i mnogi pratitelji objavu su komentirali s puno ljubavi.

Stars Severina potpisivala albume u genijalnom outfitu, pronašli smo povoljniju varijantu

Kombinezoni su i ove sezone velik hit, a ovakve lepršave svijetloplave kombinacije posebno su obožavane, a nose ih druge poznate dame.

Zato smo zavirile u ponudu highstreet trgovina i otkrile tri preslatka svjetloplava modela u kojima i ti možeš zablistati!

S lijeva na desno: Mango (169,90 kn), Reserved (249,90 kn), Zara (299,90 kn)

Što kažeš, hoćeš li u njima šetati na posao ili uz morsku obalu? 

Posjeti Miss7.24sata.hr