Severina pozirala u savršenoj kimono haljini, a torbica joj je vrlo trendi

Instagram@severina
Vidi originalni članak
  • Poznata pjevačica opet nas je oduševila svojom modnom kombinacijom
  • U predivnim nijansama jesenskih boja, Severina je na svojem Instagramu podijelila niz fotografija
  • Njen outfit začinjen je trendi modnim komadima, poput Boyy 'disc 30' torbice

Severina je na svojem Instagram profilu objavila niz fotografija u outfitu prepunom predivnih jesenskih boja. Uz opis "You Talkin' To Me?", Severina je za fotografije pozirala u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Kimono haljina (ili je to kaput?) s kvadratičnim uzorkom u crnoj i smeđoj boji kombinirana je s predivnim natikačama na nižu petu konjak boje i trendi torbicom disc 30, brenda Boyy u sličnom tonu. Severina nosi disc 30 torbicu u nijansi 'Beach', a ovaj model neobičnog zaobljenog oblika dolazi i u nekoliko drugih boja, poput crne, plave i boje breskve, a cijena joj je 995 eura, odnosno 7475,91 kuna na službenoj stranici brenda.

Moda Na ultra trendi modnoj kombinaciji Lidije Lešić najviše se ističu "okovane" mokasine

Severina je i nakit uskladila sa svojom modnom kombinacijom pa je tako na rukama imala dva velika prstena, dok su joj uši krasile bež naušnice. Predivna haljina opuštenog je kroja te je savršeno istaknula Severinin struk, ali i istaknula vitke noge.

Severina je uz ovu modnu kombinaciju nosila i jako trendi frizuru, visoki rep s razdjeljkom sa strane te nude glowy make up!

Moda U ovim tajicama možeš i u teretanu i na kavu. Evo kako ih je kombinirala Anita Dujić

Posjeti Miss7.24sata.hr