Set koji čine kardigan i top iz Manga savršen je za opušten, a stylish outfit

Mango outlet
Vidi originalni članak
  • Co-ord setovi uvijek su nam prvi izbor kad ne znamo što odjenuti jer je s njima pola ili čak cijeli outfit riješen u trenu!
  • U Mangu smo pronašle udoban pleteni set kardigana i topa u toploj smeđoj nijansi koja de lako kombinira
  • Možemo ga nositi uz slične pletene hlače, omiljeni model traperica ili trendi maksi suknju

Pleteni matching setovi idealni su za svakodnevne outfite uz kaput i tenisice ili Ugg čizme, no osim cijelog co-ord seta,  u kojem su većinom spojeni razni modeli kardigana i pulovera s hlačama ili suknjom, jako su trendi i matching gornji dijelovi.

Co-ord set u kojem zajedno dolaze kardigan na kopčanje i kratki top s naramenicama pronašle smo u Mangu. U neutralnoj smeđoj nijansi, boje devine dlake, idealan je za kombiniranje s mnoštvom drugih boja.

Pleteni kardigan izrađen je od mješavine vune te je ravnog, pomalo oversize dizajna s dugim rukavima i velikim džepovima.  S prednje strane kopča se ukrasnim gumbima, a krase ga i vodoravni ukrasni šavovi na sredini. Dostupan je po cijeni od 59,99 eura. 

Uz njega kao savršen spoj dolazi kratki pleteni top s naramenicama u jednakoj smeđoj nijansi koji je također izrađen od mješavine vune te na dekolteu ima nabrani detalj, a možemo ga kupiti po cijeni od 22,99 eura.

Moda Nosi se traper na traper, a nova održiva kolekcija iz Manga ima odlične komade

Ovaj co-ord set jednostavan je, topao i elegantan te ga možemo uklopiti u kombinacije s trapericama raznih modela, od traperica zvonolikih nogavica, do onih sa širokim nogavicama, koje su trenutno vrlo popularne. Također, kao inspiracija nam može poslužiti i styling u koji je co-ord set uklopljen na Mango stranici, uz jednostavnu crnu maksi suknju i crne cipele sa špičastim vrhom i otvorenom petom, za outfit koji odiše stilom 90-ih.

Moda Ova torba iz Manga vrlo je slična prepoznatljivom Celine Triomphe modelu

Posjeti Miss7.24sata.hr