Savršeni top koji će obilježiti proljeće 2019. - gdje ga kupiti?

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Aduti ovog topa:  ženstven je, elegantan, može biti super casual ili pak super fancy!
  • 4 moćna detalja: kvadratni izrez, gumbići, nabrani rukavi i peplum volan
  • Osim bijeloga, ovaj top možeš pronaći u jakim bojama ili pak s uzorkom

Znamo da pogled kroz prozor i prognoze za veljaču nimalo ne sliče na proljeće, ali mi si ne možemo pomoći, a da ne razmišljamo o toplijim danima, ljepšem vremenu i komadima za sljedeću sezonu. Proljeće je obično i najveselije modno godišnje doba, a osim noviteta koji pristižu u high-street trgovine, veselimo se i kombinacijama veselijih boja, materijala i printeva. Polako nam postaje jasno koji će trendi komadi vladati sljedećom sezonom, a osim haljina s puf rukavima i šarenih blejzera - ovaj se top istaknuo kao novi hit komad koji odmah želimo u ormaru! 

Zašto nam se toliko sviđa? Zato što je jednostavan, elegantan i ženstven, a s druge strane super trendi i mega cool. Ovaj top je prepoznatljiv po kvadratnom izrezu na vratu, detaljima gumbića, nabranim rukavima i peplum volanu. Osim standardnog modela koji smo opisali, postoji više varijancija ovog topa, ali sve su jednako lijepe! Također, zbog jednostavnosti topa, možeš si dozvoliti odabrati komad u nekoj jarkoj boji ili printu koji ti se sviđa te tako podići cijelu svoju kombinaciju. 

NOVI TREND Sjećaš se trenda "ružnih" tenisica? E, pa stižu i "ružne" haljine!

S lijeva na desno: Missguided (180 kuna), Vero Moda (200 kuna), ASOS (200 kuna)

Originalno, bijeli top je još prošle godine zavladao Instagramom svih modnih blogerica i do danas nam je vrlo vjerojatno favorit među svim modelima; ali ako se želiš malo maknuti od "klasike" potraži ga u nekoj drugoj boji ili još bolje - kombinaciji boja! 

S lijeva na desno: ASOS (255 kuna) i Missguided (200 kuna)

MODA Ova boja preplavila je trgovine. Izabrali smo najljepše komade jer... bež je nova crna!

Ovaj bismo top najradije nosile ODMAH! Toliko je stajliš da će pristajati i uz traperice, samt ili pamuk, a osim uz hlače lako se kombinira i sa suknjama. Nije ni čudno što ga je Pinterest proglasio najpoželjnijim komadom za 2019. - a cure na istoj društvenoj mreži u posljednjih mjesec dana podijelile su ga više od 350,000 puta! OMG, moramo u proljetni shopping!

Posjeti Miss7.24sata.hr