Sarah Jessica Parker i Strathberry zajedno su stvorili chic kolekciju torbi koju bi i Carrie Bradshaw obožavala

strathberry.com SJP City Osette
Vidi originalni članak
  • Stigla je prava modna poslastica za obožavateljice stila Carrie Bradshaw!
  • Glumica Sarah Jessica Parker i poznati brend Strathberry udružili su se u stvaranju kolekcije statement torbi
  • Četiri modela iz kolekcije već su dostupna!

Slavna glumica Sarah Jessica Parker i brend Strathberry, najpoznatiji po modelima predivnih torbica, koje vole nositi i Kate Middleton i Meghan Markle, predstavili su malu zajedničku kolekciju prekrasnih statement torbica.

Tek lansirana kolekcija utemeljena je na zajedničkoj ljubavi glumice i brenda prema stručnoj izradi modnih dodataka koji će se istaknuti svojom kvalitetom, ali i dizajnom.

Moda Ova torba iz Manga vrlo je slična prepoznatljivom Celine Triomphe modelu

Kolekcija se sastoji od četiri modela torbi, SJP Citty Osette, s istim siluetama, no u različitim veličinama i bojama, od neutralnih no jarkih varijanti.

Upečatljive mini verzije torbe, dolaze u vibrantnoj crvenoj ili ružičastoj nijansi, dok su veći modeli u svjetlosivoj ili crnoj. Modeli imaju vrećasti oblik s manjom ručkom za nošenje u ruci te dužim remenom u oblike zlatnog lanca, koji omogućava nošenje preko tijela.

Proizvedene su u Španjolskoj od kvalitetne juneće kože te ih krase chic zlatni metalni detalji Torbice iz Strathberry x Sarah Jessica Parker kolekcije dostupne su po cijenama od 270 i 395 eura.

Moda Na sniženju u Reservedu pronašle smo predivnu kožnu torbu po odlično sniženoj cijeni!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr