Samt se vratio! Pogledaj najbolje komade koji te čekaju ove jeseni

miss7
Samt kojeg možemo nazvati i reljefnom verzijom baršuna ove jeseni se vraća na velika vrata
Vidi originalni članak

Kao što se i sve drugo što su nekad nosile naše mame (a i bake!) kad tad vrati u modu, tako je i s ovim velikim trendom iz 70- ih. Samt koji je najavljivan kao IT trend ove jeseni više, međutim, nije samo u "ozbiljnim" bojama - smeđoj, tamno plavoj, crnoj kao što ga pamtimo iz djetinjstva. Modne kuće predstavile su ga u raznim bojama i na vrlo raznovrsnim odjevnim predmetima tako da je ovaj topao, mek i udoban materijal postao mračni predmet želja i trendsetericama.

HOROSKOP Koji jesenski modni trend ti najbolje odgovara - prema horoskopu

MINICE

Minice nismo ostavili u ljetu, u ovom materijalu mogu super izgledati i ujesen, čak i usred zime. Gumbi ili patentni zatvarač po sredini daju im na posebnosti, a u ponudi je toliko boja da ćeš sigurno pronaći onu koja će biti tvoja boja jeseni. 

HALJINA NA TREGERE

Ovakav tip haljine nas odmah vraća u djetinjstvo. Mogu se super kombinirati s košuljama, puloverima, majicama s printom... što god poželiš. I u svakoj kombinaciji izgledaju fora.

KOŠULJA 

Samt košulje svojim izgledom obično podsjećaju na muške košulje. Pa je tako i u ovom slučaju s oversize modelima, no sad se nude i u najnježnijim bojama pa se kombinirane s hlačama, trapericama ili suknjama, odlično se daju uklopiti i u ženstveniji look. 

SAMT ODIJELO Sve Insta curke poludjele su za ovim H&M-ovim odijelom

HLAČE

Hlače od samta su klasika, oduvijek su bile. Idealan su komad u hladnijim danima jer osim što se mogu sjajno iskombinirati, fino te griju. Ako se odlučiš za neku neobičnu boju... samt sigurno ćene biti dosadan predmet iz prošlosti.  

 

JAKNE 

Ako si ipak više za klasiku, onda su jakne od samta idealan komad za tebe. Njih također možeš pronaći u raznim bojama i odmaknuti se od klasičnog modela smeđe jakne. Ono što je sigurno jest da će osvježiti cijelu odjevnu kombinaciju. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr