Sako s remenom je chic trend koji vole i domaće cure. Pogledaj na koje ga sve načine nose

Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7
Vidi originalni članak

Jedan nam je trend ovih dana zapeo za oko, a to je blejzer koji se nosi s remenom koji ga oblikuje i, više ili manje, zateže u struku. Ovaj svestrani look primijetile smo na brojnim influencericama u regiji koje ga nose na razne načine, što samo dodatno potvrđuje njegovu prilagodljivost raznim prilikama i osobnim stilovima. Kako ovaj trend nose Olivera Orsić, Anđela Zlopaša, Kate Sušić, Dorin Zelenika, Anđela Kulaš, Matea Ibanez i Pamela Badžek i kako ga ti možeš uklopiti u svoju garderobu, doznaj u nastavku.

Moda Otkriven dress code iduće Met Gale: bit će manje haljina, neće samo muškarci biti u odijelima

Zašto kombinacija sakoa i remena predobro funkcionira i kako ga nose domaće cure?

Kombinacija blejzera i remena više je od prolaznog trenda i definitivno nije novi trend, samo ponovno oživljavanje nečega što smo tijekom godina već puno puta mogle vidjeti. To je pametan trik brojnih stilistica koji dodaje strukturu inače opuštenoj silueti. Ova kombinacija stvara definiran struk, laska različitim tipovima tijela i ima moć ležernu odjevnu kombinaciju podići kako bi ona izgledala elegantnije i uglađenije. Štoviše, mogućnosti stiliziranja su nam beskrajne zahvaljujući različitim modelima remena među kojima možemo birati. Influencerice su zdušno prigrlile ovaj trend, a svaka mu je dala svoj jedinstveni štih.

Moda Zarine čizme u luksuznoj boji vina poželjeli smo čim smo ih ugledali. I nismo jedini, već su rasprodane!

Olivera Orsić i Anđela Zlopaša u elegantnim kombinacijama s printom

Olivera kombinira crni blejzer sa širokim hlačama s leopard uzorkom, stvarajući upečatljiv kontrast. Široki crni kožni remen steže njezin blejzer u struku i dodaje dašak sofisticiranosti odvažnom printu. Crne salonke upotpunjuju ovu kombinaciju spremnu za event. Anđela se odlučila za nešto opušteniju kombinaciju svilene leopard suknje uparene s adidas tenisicama. Svoj crni sako odjenula je preko basic bijele majice kratkih rukava, a na vrh je dodala crni remen s upečatljivom kopčom kao središnjom točkom looka.

Moda Uzimamo notes i pišemo bilješke: od stylish gospođe sa špice imamo puno toga za naučiti

Kate Sušić se poigrala raznim teksturama, dok je Dorin odabrala minimalizam

Kate nosi stylish kombinaciju crnih hlača od samta, sa širokim nogavicama, koje je obukla na čizme od brušene kože i uparila s kariranim blejzerom. Tanki crni remen s cool kopčom povezuje njezin look, savršen za radno mjesto ili elegantni ručak. Dorin, kao i uvijek, dokazuje da je manje više. Za šetnju i ručak u gradu s mužem odjenula je sive traperice ravnih nogavica, koje je iskombinirala s crnim kožnim čizmama i čisto bijelim blejzerom. Tanki crni remen dodao je pravu količinu definicije njezinom struku.

Moda Ralph Lauren medo nam je jako drag, ali ova slatka lisica mu je opasna konkurencija

Anđela Kulaš uparila je blejzer s košuljom i trapericama

Anđela je kreirala look koji je moderno izdanje uredske odjevne kombinacije. Spojila je traperice širokih nogavica s kariranim blejzerom preko košulje s rukavima koji su dulji od rukava njezinog sakoa. Sako je stegnula u struku remenom, stvarajući cool, ali elegantnu siluetu koja je savršena za neko kreativno profesionalno okruženje.

Matea Ibanez i Pamela Badžek viđene su u boho izdanju

I Matea i Pamela pokazale su nam kako na savršeni način trend sakoa s remenom pretvoriti u odjevnu kombinaciju inspiriranu boho stilom. Svoje blejzere kombiniraju s bijelim boho suknjama i crnim, kožnim čizmama, no svaka dodaje svoj jedinstveni štih kombinaciji. Pamela se odlučila za bež blejzer s remenom koji se veže sprijeda, a Matea je odabrala karirani blejzer s odvažnim kožnim remenom u stilu polu korzeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli •Fashion •Beauty •Lifestyle (@mateaibanez)

Moda Ovaj pleteni komplet, udoban i trendy, pravi je ulov. A još mu je i cijena brutalno snižena

Kako stilizirati svoj sako s remenom?

Započni s kombiniranjem raznih uzoraka za odvažan look. Primjerice, možeš spojiti jednobojni blejzer s donjim dijelom s uzorkom, baš poput Oliverinih upečatljivih leopard hlača ili Anđeline suknje. Zatim se poigraj s teksturama kako bi stvorila dubinu. Odlična stvar je što blejzer uvijek možeš dodatno podignuti, ali i učiniti opuštenijim komadom, ovisno o tome s čim ga kombiniraš. Tako će on odlično pasati uz tenisice za ležerniji look, a možeš ga upariti i sa štiklama za formalniju priliku.

Moda Želiš kupiti second hand dizajnersku torbu? Ovih 5 web trgovina ima najbolju ponudu

Isto tako, nemoj se ustručavati eksperimentirati s različitim stilovima remena. Od širokih kožnih remena koji su upečatljiviji do tankih remena, bez kopče, koji se samo vežu sprijeda, a inspirirani su boho stilom. Oni daju dozu otkačenosti svakoj kombinaciji. Neka remen bude središnja točka koja povezuje cijeli tvoj look. Na kraju, isprobaj različite duljine sakoa kako bi pronašla ono što najbolje odgovara tvom tipu tijela i stilu. Dulji sakoi mogu stvoriti elegantnu, izduženu siluetu, dok će kraći modeli lijepo izgledati kad se upare s donjim dijelom visokog struka. Ključ je pronaći savršenu ravnotežu koja laska tvojoj figuri.

Moda Ovaj divan kardigan iz nove C&A kolekcije dolazi u čak 4 boje - kao stvorene za jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr