s.Oliver ima divan komplet koji možeš nositi u dnevnim, ali i večernjim prigodama. Samo mijenjaš dodatke

s.Oliver
Vidi originalni članak
  • Iako svaki odjevni komad koji imamo, nosimo na razne načine i u brojnim prilikama, neki su ipak funkcionalniji i svestraniji nego drugi 
  • Za primjer takve svestranosti ćemo uzeti divni komplet iz s.Olivera koji čine suknja i top sa širokim naramenicama
  • Ovaj komplet možemo nositi u dnevnim prilikama, a uz promjenu modnih dodataka ga bez problema možemo preobraziti u romantičnu večernju kombinaciju 
  • Pročitaj također: Haljina ili kombinezon? s.Oliver ima dva fora komada istog uzorka, teško je odabrati koji je bolji

Moramo priznati da nas rijetko što toliko obraduje kao kada nabasamo na odjevne komade koji nisu isključivo casual, isključivo poslovni ili isključivo večernji nego se, tek uz promjenu obuće i modnih dodataka, mogu preobraziti u outfit za razne prigode. Odličan primjerak takvih komada pronašli smo u s.Oliveru koji, u svojoj ponudi, ima komplet suknje i topa koji doslovno možemo nositi od jutra do večeri i uvijek biti prikladno odjeveni. 

I top i suknja u ovom kompletu načinjeni su od satena te dolaze u nježno ljubičastoj, lila boji. Top, čija cijena iznosi 49,99 eura, je širokog kroja sa širokim naramenicama zbog čega je prikladan i za poslovne outfite, a nema niti predubok dekolte. No, linija dekoltea ga ipak čini posebnim jer je opuštena pa cijelom topu daje zanimljivu, pomalo romantičnu strukturu. 

Slip suknja, čija cijena iznosi 89,99 eura, svojom dužinom seže do sredine listova te se prema krajevima tek blago širi u zvono, odnosno nije potpuno ravnog kroja. Na samom rubu suknje možemo primijetiti tek blage 'falde'. 

Baš zato što top nije previše otvoren niti ima pretanke bretelice, a suknja nije previše kratka, ovaj komplet je stvarno prikladan u funkciji poslovnog outfita kada ga možemo kombinirati s ravnim cipelama poput balerinki, ali i sa zatvorenim salonkama. Kada je riječ o torbicama, možemo se odlučiti i na one veće modele koji su nam nužni kroz dan kako bismo u njih mogli staviti sve što nam je potrebno. 

No, ako nas poslije posla očekuje izlazak na koktel s prijateljicama ili pak romantična večera u restoranu, ovom kompletu samo možemo dodati sandale na petu, nekoliko narukvica naredanih na jednu ruku te malu, clutch torbicu i već smo spremne za super provod. Čak i frizuru možemo brzinski promijeniti i svezati ju u visoki rep ili punđu kako bismo dodatno naglasili ključnu kost.

Posjeti Miss7.24sata.hr