Ružičasta kombinacija ove prolaznice podsjetila nas je na modernu inačicu Plavuše s Harvarda

Bruno Fantulin/PIXSELL Ulična moda, Zagreb
Vidi originalni članak
  • Modna kombinacija u kojoj smo primijetili mladu prolaznicu u središtu Zagreba uvelike nas je podsjetila na modernu inačicu odjevne kombinacije Elle Woods
  • Plavuša s Harvarda u ovoj je inačici odjenula popularne zvonaste traperice uz koje je kombinirala ružičaste modne komade
  • Dio njih pronašli smo u aktualnoj Zarinoj ponudi, a dio nosi potpis slavnih francuskih modnih kuća Chanela i Louis Vuittona

U središtu Zagreba prošlog smo vikenda zamijetili i prolaznicu čija nas je modna kombinacija podsjetila na modernu inačicu plavuše s Harvarda. Baš kao Elle Woods, prolaznica se odlučila na komade u ružičastoj boji, a oba smo pronašli u aktualnoj ponudi popularnog high street brenda Zara.

Riječ je o strukiranom kardiganu s reverima i kratim rukavima koji je dostupan po cijeni od 399,00 kuna te sandalama s ispunom i širokom potpeticom za koje je potrebno izdvojiti 299,90 kuna.

Ulična moda Prolaznica je Zadrom prošetala u kombinaciji u kojoj bismo bez problema mogli zamisliti Sofiju Vergaru

Prolaznica je uz njih uparila trenutačno najpopularniji model traperica. Riječ je o zvonastim trapericama s izraženim nogavicama, a u ovom modelu je pažnju prošlog vikenda plijenila i prolaznica čijeg se izazovnog stajlinga možeš prisjetiti ovdje.

Mlada je dama stajling upotpunila modnim detaljima s dizajnerskim potpisom - Louis Vuitton remenom i Chanel torbicom. Tu se našla i prikladna ružičasta torbica, no mnogi će se složiti kako je najslađi dodatak bio njezin četveronožni ljubimac.

Louis Vuitton torbica prava je zvijezda špice: Zagrepčanke je masovno nose!

Ulična moda Bluze su zavladale domaćim ulicama. Imamo najljepše primjerke iz aktualne ponude

Pohvalu ćemo ovoga puta uputiti i ka razigranoj pastelnoj manikuri. A ako si i sama u potrazi za inspiracijom kada je oblikovanje noktiju u pitanju, ovih sedam nijansi lakova za nokte idealno je za proljeće te u trenutku podiže raspoloženje.

Posjeti Miss7.24sata.hr