Rita Rumora Jurki u Dubaiju nosi trendi mini traper suknju, pronašle smo slične atraktivne modele

Instagram @ritarumora Rita Rumora Jurki
Vidi originalni članak
  • Rita Rumora uživa na putovanju u Dubaiju, odakle je podijelila i nekoliko fotografija svojih outfita
  • Uvijek u trendu, Rita je za 'summer preview', kako je opisala fotografije, odabrala outfit prepun vrlo popularnih odjevnih komada među obožavateljicama mode
  • Uz Hermes Oran natikače i Goyard torbu, Rita je nosila bijeli top i trendi mini suknju od trapera, koja je odličan komad za proljetne i ljetne outfite

Rita Rumora Jurki ponovno nas je inspirirala svojim najnovijim stylingom koji je podijelila na Instagramu, ovog puta za naše buduće proljetne i ljetne outfite. S dolaskom toplijeg vremena, uskoro ćemo napokon moći ponovno bezbrižno nositi otvorene sandale i mini suknje, trendi odabire koje je u svoj outfit uvrstila i Rita. 

Uz cargo mini traper suknju, koju krase veliki džepovi, te bijeli top bez rukava sa svjetlucavim ukrasima, Rita je kombinirala elegantne Hermes Oran sandale u jarko žutoj nijansi te narančastu Goyard torbu. U ovom spoju odjeće u neutralnijim bojama te modnih dodataka u vibrantnim nijansama, trendi mini suknja od trapera savršeno se uklopila. 

Moda Loewe top koji vole nositi i Hrvatice i ove je sezone popularan basic komad. Je li precijenjen?

Iako su trenutno i midi, a posebno maksi duljine suknji vrlo popularne, mini suknja i ove će sezone naći svoje mjesto u outfitima modnih trendseterica, posebno u kombinaciji s cargo trendom. 

Cargo traper mini suknju možemo, baš poput Rite, kombinirati s ravnim sandalama ili natikačama za elegantan i udoban outfit ili pak s trendi sportskim tenisicama, ako želimo postići više casual izgled naše modne kombinacije. Mini traper suknja s džepovima jednako će dobro izgledati i u kombinaciji s cipelama na visoku petu, idealnoj za večernji izlazak.

U nastavku izdvajamo slične modele svestrane traper mini suknje s džepovima, kakvu nosi i Rita!

Moda Mango ima novi model plisirane suknje koja bi mogla naslijediti viralnu ljubičastu haljinu
 

Posjeti Miss7.24sata.hr