Reserved ima odlične natikače od 100 posto kože: neodoljivo nas podsjećaju na popularan dizajnerski model

Instagram @reserved
Još jedan model koji podsjeća na popularne Oran natikače dolazi u verziji od brušene kože!
Vidi originalni članak

Modni entuzijasti sada imaju još jedan razlog za veselje! Još jedan model natikača, koji podsjeća na popularne Hermès Oran natikače, sada je izašao u verziji od brušene kože. Ove elegantne natikače iz Reserveda u potpunosti su izrađene od kože, a dostupne su u elegantnoj bež boji i dolaze u veličinama od 36 do 41. Vjerujemo da će se rasprodati u trenu i mi ih odmah ubacujemo u svoju shopping košaricu!

Materijal i dizajn s daškom luksuza

Ove nove natikače od brušene kože iz Reserveda su izrađene s posebnom pažnjom posvećenom detaljima, od 100 posto kože, stoga nude i izdržljivost i dašak sofisticiranosti svakoj ljetnoj odjevnoj kombinaciji. Brušena koža je mekana i udobna za nošenje, a bež boja ih čini savršenim neutralnim detaljem za razne prilike.

Moda Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom

Četvrtasti oblik ovim natikačama daje jedinstveni štih

Jedna od istaknutih značajki ovih natikača je njihov četvrtasti gornji dio potplata. Ovaj moderan i trendi detalj ih dodatno razlikuje od originalnog Oran modela. Kožni remeni ne samo da pridonose elegantnom izgledu, već osiguravaju to da nam je svaki korak u njima iznimno udoban. Osim toga, ravni potplati izrađeni od 100 % sintetičke gume te pružaju izvrsno prianjanje, što ih čini idealnim za cjelodnevno nošenje, bez straha da ćemo se u njima sklizati.

Moda Ne postoji influencerica koja ove sezone barem jednom nije nosila šiltericu - evo 10 stylish prijedloga

Svestranost i udobnost

Ove natikače od brušene kože dizajnirane su tako da budu svestrane i moderne. Bez obzira na to ideš li na opušteni ručak, radni dan u uredu ili večernji izlazak s prijateljima, ove će natikače bez problema upotpuniti bilo koju tvoju modnu kombinaciju. Visokokvalitetni materijali i promišljen dizajn osiguravaju udobnost tijekom nošenja, a s veličinama u rasponu od 36 do 41, postoji model za svakoga.

Ovaj model natikača od brušene kože iz Reserveda savršen je spoj stila, udobnosti i svestranosti. Sa svojom luksuznom 100 posto kožnom izradom, jedinstvenim četvrtastim dizajnom i praktičnim ravnim potplatom, ove natikače će ti sigurno postati omiljeni dio ljetne kolekcije obuće. Dostupne su u chic bež boji i nizu veličina, ali požuri s kupovinom jer ne sumnjamo da će se ubrzo rasprodati. Možeš ih kupiti putem linka, a cijena im je 25,99 eura.

Moda Ovaj kombinezon, s mašnama umjesto klasičnih naramenica, jedan je od najljepših komada za ljeto!

Posjeti Miss7.24sata.hr