Ovaj pulover iz s.Olivera podsjeća na Valentinovo, ali tako je sladak da ga želimo nositi cijele godine

soliver.hr
Vidi originalni članak
  • Valentinovo je jedan od najromantičnijih dana u godini, a mnogi će ga osim romantičnim gestama, obilježiti i prigodnim outfitom
  • No, uvijek nam je draže kad pronađemo odjevni komad koji možemo nositi i u drugim prigodama
  • U #lovedrop kolekciji iz s.Olivera pronašle smo pulover koji možda je inspiriran Valentinovom, ali ga možemo nositi cijele godine

Valentinovo nam je stiglo, a mnogi za ovaj dan biraju i prigodne outfite u crvenim i ružičastim nijansama. Brend s.Oliver u svojoj kolekciji #lovedrop ima odlične komade inspirirane Valentinovom, no većinu njih možemo nositi i tijekom ostatka godine. 

Tako se u kolekciji nalazi i preslatki krem pleteni pulover s izvezenim crvenim srcima, koji može biti dio savršenog casual looka za najromantičniji dan u godini, ali ga možemo nositi i cijele godine. Romantičan statement komad mekana je pletena mješavina poliakrila i pamuka te je dio održivih proizvoda brenda s.Oliver. 

Beauty Ovo sjajilo za usne može izdržati 300 poljubaca a da se ne skine. Idealno za Valentinovo!

Pleteni pulover klasičnog kroja odlično će izgledati u ležernoj kombinaciji s trapericama, posebno onim širokih nogavica, no možemo ga nositi i uz midi suknju ili prebačen preko ramena, kao elegantan modni dodatak koji će nam pružiti toplinu. 

Na s.Oliver službenoj stranici dostupan je po cijeni od 69,99 eura.

Life&style Ljubav na četiri rijeke: Karlovac se za Valentinovo pretvara u grad zaljubljenih

Posjeti Miss7.24sata.hr