Pronašli smo 10 preslatkih proljetnih haljina po cijeni do 149,90 kuna

Instagram/@juliahengel
Vidi originalni članak
  • Toplo vrijeme sa sobom donosi veliki izbor ženstvenih, proljetnih haljina
  • Kako ne bi šokirala novčanik, za tebe smo izabrali one pristupačnih cijena
  • A kombiniranjem na različite načine, nosive su u gotovo sva godišnja doba

Napokon je došlo vrijeme da debele džempere zamjenimo ženstvenim haljinama. Trgovine i web shopovi vrve ponudama, a mi smo uzeli u obzir i dobrobit tvog novčanika te izdvojili 10 preslatkih haljina do 149,90 kn. Možeš ih kombinirati s gustim čarapama, gležnjačama i kožnim jaknama, a kad zatopli s tenisicama i sandalama. 

Nema boljeg načina nego započeti proljeće jarkim bojama i zanimljivim uzorcima koje možeš zaokružiti crnim gležnjačama i nekom malom crnom torbicom. Ovakve su haljine statement sam za sebe i ne treba ti previše dodataka.

Za ljubiteljice nježnih boja, Zara je pripremila ove dvije osvježavajuće haljine od kojih jednu krasi izvezeni detalj, a drugu zanimljivi raspor sa strane.

MODA 3 odlične kombinacije za odlazak na kavu u gradu

Cvjetne haljine nam se iznova vraćaju već nekoliko sezona. Cvijeće je uvijek zanimljiv uzorak koji se može kombinirati na različite načine. Ovakve su haljine pogodne za cjelodnevni outfit, ali i za kakav večernji izlazak.

Točkice, točkice i još malo točkica. Ovaj je uzorak već preplavio trgovine i možeš ga pronaći na raznim odjevnim predmetima. Mangova strukirana haljina je idealna za poslovni outfit, a Zarina bi u kombinaciji s gležnjačama i kožnom jaknom mogla biti dobitna kombinacija za opušteni izlazak u grad.

 

Život Je li stvarno teško raditi s prijateljicom?

Ukoliko voliš odjeću prugastog uzorka, pronašli smo jednu udobnu Zarinu haljinu u kojoj možeš ispijati kave i u proljeće i na ljeto. S druge strane, haljina na preklop s nekim zanimljivim čizmama ti može poslužiti kao outfit za dane kada nemaš previše inspiracije, a opet želiš izgledati sređeno. 

Proljeće je idealno vrijeme za eksperimentiranje s različitim dužinama, uzorcima, krojevima. Novac koji investiraš u proljetnu haljinu će ti se vratiti višestruko jer ćeš ju na različite načine moći kombinirati u gotovo sva godišnja doba

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr