Prolaznica pokazala zavodljivu cut-out haljinu, pronašli smo slične modele

Pixsell/Šime Zelić
Vidi originalni članak
  • Odječa s izrezima prošle sezone bila je među omiljenim novim trendovima, a tako se nastavlja i u 2022. godini
  • Jedan od omiljenih stilova naših djevojaka, čini se, bit će upravo cut-out haljine
  • Prolaznica je pokazala kako haljina koja otkriva inače skrivene dijelove tijela izgleda dobro i za dnevnu šetnju

Odjeća s izrezima (majice, puloveri, haljine) bila je jedan od najvećih trendova prošle sezone, a ove godine nastavlja svoj pohod. Od naših omiljenih high street brendova do najotmjenijih dizajnerskih imena, svi su pali na privlačnost prikrivanja i otkrivanja detalja. Prolaznice su s prvim toplim danima počele nositi haljine s prorezima pa nam se čini kako će i ovog ljeta jedan od omiljenih stilova biti upravo cut-out. Dapače, takvi su već i badići u trgovinama... 

Moda Par koji je prošetao Zadrom kao da odjećom poručuje "Punk is not dead!"

"Cut-out" je trend koji ostaje popularan, a pokazala nam je to i prolaznica koja je istaknula liniju u haljini s izrezima. Ako si mislila da su cut-out haljine rezervirane samo za partyje i noćne izlaske, varaš se, jer odlično pristaju i u dnevnom outfitu. Zgodna prolaznica odabrala je crnu haljinu s izrezima na struku te velikim prorezom na bedrima. Haljina ispod koljena pratila je siluetu tijela, pa je prolaznica istaknula vitku figuru. Na haljinu je obukla dugi sivi kaput i upotpunila stajling crnim robusnim čizmama i velikom torbom u ruci. Od modnih dodataka nosila je tek nekoliko narukvica zlatne boje te naočale sa zlatnim okvirom.

Primjeri: Mango (549,90 kn), Zara (299,90 kn), Reserved (139,90 kn)

Pokazivanje kože čini se vrlo zavodljivim - barem je tako kada smo uglavnom navikli biti prekriveni trenirkom - a psihološki ovaj trend uključuje veću potrebu za slobodom nakon dugog perioda zatvaranja. Izrezani detalji također odražavaju trend seksi odijevanja na koji se modni znalci usredotočuju ove sezone.

Zgodna prolaznica u savršeno ležernom, ali ženstvenom outfitu za šetnju vikendom

Primjeri: Zara (299,90 kn), Zara (249,90 kn), Bershka (249,90 kn)

Ove godine posvuda ćemo viđati haljine s izrezima koji iz dana u dan postaju sve inventivniji i jedinstveniji. Modne revije za proljeće/ljeto 2022. obilježile su povratak "cut-outa" - glamuroznog, moćnog trenda orijentiranog na zabavu. Razmisli o haljini s golim ramenima i leđima, s izrezom koji iskače na struku, ključnoj kosti ili čak donjem dijelu trbuha. Mi ti donosimo nekoliko modela popularnih haljina koje bi mogla zavoljeti ovog proljeća.

Moda Supruga našeg nogometnog reprezentativca složila je super kombinaciju s bijelim Pradinim mokasinama

Posjeti Miss7.24sata.hr