Pripazi na ove 3 stvari kada nosiš šljokice

PR/WhatsApp
Novogodišnje odluke neka nakratko pričekaju. Jer mi se još uvijek radujemo 2018. godini sa stilom. Puno šljokica je ovdje uključeno, naravno!
Vidi originalni članak

Nova godina već kuca na vrata, a mi smo svoje šljokice već počeli nositi. I to ne samo kao dio večernjeg outfita, nego i u dnevnim prilikama (kada nam to dress code i prilika dopusti, naravno). No, koliko god šljokice bile svakodnevna pojava, a i granice večernjeg i dnevnog looka se sve više brišu, još uvijek postoje brojna pitanja vezana za svjetlucavu svečanu odjeću. S čime je nositi, kakav mora biti ostatak outfita, koliko šljokičasto nešto može biti... Kako bismo riješili te nedoumice, donosimo ti tri osnovna pravila nošenja svjetlucave i šljokičaste odjeće.

MISS7 ANKETA Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

1. Jedan sjajni komad

Ako si se odlučila nositi blejzer od sitnih svjetlucavih perlica, nemoj odabrati i šljokičastu suknju. Ako je tvoj izbor ove godine pao na vrlo sjajnu haljinu, možda bi je trebala upariti s cipelama minimalističkog dizajna. Ne brini, i dalje ćeš biti u centru pozornosti u svojem šljokičastom komadu odjeće, a izbjeći ćeš da izgledaš poput disko kugle!

2. Neočekivano očekivano

Možda ti je nekoć ranije u životu neobično zvučala kombinacija romantične čipkane haljine i kožne jakne, ili spajanje crvene i ružičaste boje, no vrijeme je da te teške modne regule odbaciš i igraš se s modom. Odaberi neki drugi jaki materijal koji ćeš kombinirati sa šljokicama: midi sjajnu haljinu nosi uz robusnu rockersku jaknu ili daj priliku šljokičastim gležnjačama koje ćeš kombinirati uz jednostavne traperice i crnu košulju.

MODA 5 načina kako uklopiti bijele traperice u zimske kombinacije

3. Jedna boja

Kada se nose šljokice, ostatak komada koje kombiniramo s njima obavezno mora biti neutralne i po mogućnosti tamne boje. Bila to crna ili tamnoplava, u nekim slučajevima i maslinasta boja. Odlično bi recimo, izgledale military hlače u kombinaciji sa sjajnim blejzerom, kao i šljokičasta haljina u kombinaciji s jednostavnim kaputom.

Posjeti Miss7.24sata.hr