Poznate Hrvatice već su na plažama, provjerili smo kakve kupaće kostime nose ove sezone

Miss7/Instagram/Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Ljetne vrućine traju već neko vrijeme pa se brojni ljudi odlučuju za osvježenje u moru ili bazenu
  • Poznate Hrvatice već su pokazale svoje kupaće kostime i uživaju u 'hvatanju' boje
  • Njihov odabir je zaista raznolik pa možda dobiješ inspiraciju za svoj kupaći kostim

Ljetne vrućine u punom su zamahu pa gledamo kako iskoristiti svaki slobodan trenutak za odlazak na more ili na bazen da se osvježimo. Brojne poznate Hrvatice vodile su se upravo time te su već odradile svoje prvo kupanje i pokazale kupaće kostime koje su izabrale za ovu sezonu. Izbor im je zaista šarolik, od jednodijelnih i dvodijelnih badića pa do prugica, životinjskog uzorka, cvjetića i brojnih drugih dezena. 

Lana Klingor Mihić

Bivša pjevačica, a danas blogerica i influencerica Lana Klingor Mihić (38) za ovo ljeto je odabrala pravi morski uzorak kupaćeg kostima. Donji dio čine gaćice visokog struka, a gornji dio je nalik topu koji na prsima ima trakice za vezanje, a cijeli kostim je u kombinaciji plavih i bijelih prugica. 

Ecija Ivušić

Voditeljica Ecija Ivušić već sada je pokazala nekoliko kupaćih kostima, a ne sumnjamo kako ćemo ih vidjeti još. Većinom se radi o dvodijelnim modelima, ali našao se i jedan roza, jednodijelni s volanima. Ecija je odabrala crveni i bijeli jednostavni model bez detalja, ali i svjetlucavi zlatni bikini čiji je gornji dio ukrašen lancima. Žuta boja je hit ovog ljeta, a to zna i Ecija koja je odabrala model u toj boji sa zmijskim uzorkom. 

LJETNI OUTFIT Ovakav kupaći kostim najbolje pristaje svima - baš zato ti donosimo razne modele iz trgovina

Jelena Perić

Kao i Ecija i beauty influencerica Jelena Perić već je pokazala zavidnu kolekciju badića. Hrvatska Kim Kardashian, kako je znaju nazivati, odlučila se za dva jednostavna bijela modela koji su istaknuli njezinu preplanulu put. Jednodijelni model leopard uzorka izvrsno joj pristaje kao i dvodijelni model s visokim gaćicama s uzorkom lanaca koji pamtimo na maramama naših mama i baka dok je za opuštanje pored bazena, Jelena odabrala zeleni bikini sa šljokicama.

Beauty Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten

Maja Šuput

Iako je zatrpana obavezama, poznata pjevačica Maja Šuput trudi se pronaći slobodan trenutak kako bi uživala u zrakama sunca i bazenu. Tako se ove sezone Maja odlučila za klasični roza, jednodijelni model, kao i šareni koji ima otvorena leđa, ali i nešto provokativniji bijeli koji je rezan ispod grudi. Crni, dvodijelni model nalikuje stilu 50-ih i 60-ih godina i Maji jako dobro pristaje kao i roza gornji dio bez naramenica koji je kombiniran sa šarenim gaćicama. 

Ecija Ojdanić

Glumica Ecija Ojdanić (45) koja se rekreativno bavi i trčanjem, ove godine izabrala je dvodijelni badić boje breskve. U njemu je pokazala svoje isklesano tijelo na kojem bi joj zavidjele i duplo mlađe djevojke. Jednostavan model koji na gaćicama sa strane ima lagane volane pristaje joj kao da je rađen baš za nju. 

Pamela Ramljak

Plavokosa pjevačica Pamela Ramljak uživa na odmoru na otoku Krku, a ove godine izabrala je i plavi kupaći kostim. Dvodijelni model u svijetlo plavoj nijansi savršeno joj pristaje, a gornji dio je zanimljiv jer se veže i ispod prsa. Ne sumnjamo kako će nam Pamela pokazati i još koji model između nastupa koje ima zakazane ovog ljeta.

Posjeti Miss7.24sata.hr