Postoji li savršeniji poklon od luksuzne Chanel kutije čija unutrašnjost skriva čak 4 mini torbe

Chanel
Vidi originalni članak
  • Treću godinu zaredom, Chanelova Pre-Fall 2022 kolekcija uključuje luksuznu poklon kutiju s četiri najpopularnije mini torbe
  • U luksuznoj kutiji dolaze Classic Flap Bag, Reissue 2.55 Bag, Boy Bag i Gabrielle Bag, ove sezone ukrašene šljokicama i staklenim biserima
  • Kutija, ostvarenje sna svake fashionistice dolazi kao limitirana kolekcija, a cijena joj je dostupna na upit 

Kad god je kuća Chanel u pitanju, jasno nam je da je riječ o nečemu luksuznom, besprijekorno dizajniranom, s pažljivo odabranim detaljima koji odišu sofisticiranošću i nažalost, nečemu što za većinu običnih smrtnika ostaje nedosanjani san. Ono što si svi možemo priuštiti su snovi pa danas sanjamo da će ova nevjerojatna poklon kutija nekako uspijeti pronaći put do naše garderobe.

Moda Kolekcija kao hommage Freddieju i grupi Queen donosi torbe koje će ukrasti baš svaki pogled

Priča o Chanel 4 Mini Bags Gift Boxu započela je 2020. kao novi kolekcionarski predmet i brzo je postala jedna od najtraženijih u svijetu (visoke) mode u kojem ne postoji ništa slično. 

Classic Flap Bag, Reissue 2.55 Bag, Boy Bag i Gabrielle Bag smještene su unutar luksuzne dijamantno prošivene kutije, a njihovo ovogodišnje izdanje u limitiranoj ediciji rezervirano za Pre-Fall 2022 kolekciju izrađeno je od najfinije janjeće kože i ukrašeno šljokicama i staklenim biserima, a uz njih dolazi i minijaturna dijamantno prošivena torbica za čuvanje ključeva najdragocjenije poklon kutije na svijetu.

Beauty Status klasika stekli su s razlogom! Ovo je 10 najprodavanijih nijansi Chanel lakova za nokte

Cijena kutije dostupna je na upit, no ako znamo da su prošlogodišnja izdanja bila dostupna po cijeni od 28.000 dolara, jasno nam je zašto će i ovogodišnja ostati rezervirana za tek rijetke sretnice.

Posjeti Miss7.24sata.hr