Poput grčke božice ova je prolaznica na špici zablistala u bijeloj haljini koja ističe dekolte

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Prolaznica je za šetnju gradom odabrala bijelu maksi haljinu koja je lijepo istaknula dekolte, ali i liniju tijela
  • Pohvale za izbor obuće: ravne sandale sa zakovicama - visoka peta uz tako seksi haljinu bila bi previše za dnevnu šetnju
  • Mi smo pronašli tri modela haljina u kojima će tvoj dekolte izgledati tako neodoljivo

Kao i svake, i ove godine bijele haljine su pravi izbor za vruće dane. Jednostavne su, lako ih se kombinira s drugim bojama i u njima ćeš sigurno biti primijećena. Time se vode brojne djevojke, ali i prolaznica koja nam je zapela za oko.  Zgodna crnka za šetnju središtem Zagreba odabrala je maksi bijelu haljinu u kojoj nalikuje grčkoj božici. 

Bijela uska haljina istaknula je atribute zgodne prolaznice, a kombinirala ju je s bijelim natikačama ukrašenim s tri remenčića. Da razbije bjelinu, dodala je crvene detalje. Popularnu torbicu oko struka u crvenoj boji nosila je ispod ruke, a i nokti su u vamp žarkoj crvenoj boji. Ti detalji uklopili su se uz styling njezine pratnje, muškarca u crvenoj majici i bijelim kratkim hlačama. 

Okrugle sunčane naočale, naušnice u obliku ringova i kosa u laganom repu bili su idealan završetak ovog looka. 

ULIČNA MODA Ova prolaznica nosi hlače koje su hit ovog ljeta, a mi smo složili još 3 kombinacije s hlačama iz Zare i Stradivariusa

Ako ti se, kao i nama, svidio ovaj model haljine, u nastavku ti donosimo nekoliko sličnih modela u kojima i ti možeš zablistati te privući brojne poglede. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr