Popularne Valentino štikle s platformom obožavaju i naše poznate dame

Instagram@vesppau
Vidi originalni članak
  • Štikle s platformom su u modi - a ova verzija štikli talijanaske kuće Valentino odabir je mnogih ljubiteljica mode
  • Izrađene od lakirane kože, dizajnirane su sa zaobljenim vrhom, podesivim remenčićem za gležanj te prekrivenom platformom i blok petom
  • Valentino štikle s platformom vole i naše poznate dame, a Marijana Batinić nosila ih je na snimanju nove balade Marka Tolje

Kolekcije cipela iz modne kuće Valentino uvijek su u centru pažnje - a potvrđeno je to i u slučaju ovih elegantnih platforma štikli. Izrađene su od lakirane kože i zakopčavaju se nježnim remenom ukrašenim logotipom na gležnju.

Moda Iza najtraženijih sandala krije se bajka o cipelama koja je postala stvarnost

Valentino štikle s blok petom od 16 centimetara dolaze u bijeloj, crnoj te roza boji. A model u bijeloj boji odabrala je Marijana Batinić i za snimanje novog spota Marka Tolje. Nježnom baladom pod nazivom "Ljubavi promijenit ćemo ime" Marko Tolja se predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Spot je snimljen u Rovinju koji odiše čarobnom ljepotom, a Marijana ostavlja bez daha u kreacijama vlastitog modnog branda IKona. Prozračne je kreacije idealne za novu Markovu baladu osmislila u suradnji sa stalnim suradnicama, modnom dizajnericom Kristinom Burjom te stilisticom Ivom Gradišer.

Sonja Kovač pozirala u trendi Versace cipelama, a pratitelji su se zapitali kako uopće hoda u njima

Da su joj Valentino cipele veoma prirasle srcu, voditeljica je potvrdila time što ih je osim u spotu, nosila i na nekoliko događanja. Za prošlotjedni event nosila ih je uz sivu haljinicu s ovratnikom i puf rukavima. 

Moda Štikle, ali gumene - ovo samo Zara može smisliti, a da izgleda stvarno OK

Također, influencerica Paula Sikirić je šarenu cvjetnu odjevnu kombinaciju upotpunila ovim tako trendi cipelama čija je cijena oko 6700 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr