Pletivo je jesenski hit! Pronašli smo najljepše veste i pulovere do 190 kuna

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Dolaskom jeseni sklone smo raditi velike čistke ormara i garderobe, a oslobođena mjesta rado ispunimo novim komadima
  • Veste i pletiva neizostavan su jesenski modni komad, a ako si garderobu poželjela obnoviti novim komadima pletiva imamo za tebe nekoliko prijedloga
  • Ove sezone trendi komad su veste s istaknutim rukavima, ponovno rado nosimo i decentno ukrašene dolčevite, a klasični V izrez dobiva novo senzualno lice

S dolaskom jeseni radimo veliku izmjenu garderobe te šarene haljinice i kratke suknjice posprema na "zimski san", a  njihovo mjesto zauzimaju veste i puloveri. Mnoge od nas su ovih dana započele generalku ormara; nešto smo zadržale, nešto proslijedile, nešto bacile...kako to obično biva. No, sada su se otvorila nova mjesta te je ovo izvrsno vrijeme da svoju garderobu osvježimo s nekoliko novih komada pletenine. Stoga smo zavirile u aktualnu ponudu nekih od vodećih high-street dućana i provjerile koji su to vodeći trendovi kad su veste i puloveri u pitanju.

Life&style Otkrile smo tri najromantičnija restorana u Zagrebu

1. Istaknuti rukavi

Predimenzionirani rukavi bili su jedan od omiljenih ljetnih trendova, a rado ih nastavljamo nositi i u jesenskoj sezoni. Kolekcije high-street brendova obiluju pleteninom s izraženim rukavima. Tako se u ponudi mogu pronaći veste s različito oblikovanim rukavima. Isključivo je na tebi i tvom modnom izričaju da odabereš hoće li to biti klasični puf rukavi, šišmiš rukavi ili balon rukavi. No, još je jedna karakteristika koja krasi ovakve krojeve - kolorit! Razigrane boje i neobičan kroj uistinu ovaj model čine najupečatljivijim jesenskim trendom kada je pletenina u pitanju.

Stradivarius (119,90 kuna), Pull&Bear (179,90 kuna), Bershka (189,90 kuna)

2. Decentni ukrasi

S trendom mentalnih ukrasa na reverima i/ili rukavima susreli smo se proteklih sezona. Ovi klasični dolčevita modeli upotpunjeni decentnim ukrasima zbog svoje su praktičnosti vrlo brzo osvojili žensku publiku diljem svijeta. Decentni ukrasi daju im dozu ženstvenosti i elegancije, a možeš ih nositi kao bazični komad ispod kaputa ili kao zasebni komad koji savršeno pristaje uz stroge pencil suknje i basic jeans komade.

Primjeri:  Mango (149,90 kuna), Orsay (129,90 kuna), Zara (149,90 kuna)

Jesenski trendovi 5 klasičnih jesenskih kombinacija koje su sve samo ne dosadne

3.  Klasici jeseni

Svaka od nas u ormaru ima barem jedan klasični tzv. obični pulover. Oni su idealni jesenski saveznici koje je vrlo jednostavno kombinirati uz različite odjevne predmete što ih čini jednim od onih zicera koje naprosto trebamo posjedovati. Ako se odlučiš svoju garderobu osvježiti ove jeseni obrati pažnju na one svjetlijih i toplijih nijansi. Za ovo su razdoblje pravi melem za oči one u pravim jesenskim bojama - crvenoj i žutoj!

Primjeri: Reserved (159,90 kuna), Mango (169,90 kuna), Cropp (99,00 kuna)

4. Senzualni V izrez

Premda pleteninu nerijetko vežemo uz bake, ove jeseni brojni pleteni komadi dobivaju novo lice te postaju provokativni i seksi. O novom atraktivnom licu kardigana nedavno smo pisale, a sada su na red došle veste s V izrezom. Premda su isprava djelovale strogo i pristajale uz uniformirane poslovne kombinacije, dobile su novi zamah i postale pravi zavodljivi jesenski komad. Klasični V izrez se proširio i lagano zahvaća rub ramena otkivajući ključne kosti. Ako ga skombiniraš uz izazovnu kožnu suknju ili uske traperice kreirat ćeš kombinacije koje će prštati od senzualnosti.

Primjeri: Stradivarius (99,90 kuna), Sinsay (119,00 kuna), Reserved (99,90 kuna)

Modni trendovi 3 modela tenisica koje ćeš ove jeseni viđati posvuda - jer su tako posebne

Posjeti Miss7.24sata.hr