Plastic fantastic! Smiona modna kombinacija poput ove doista se rijetko viđa na našim ulicama

Ivo Čagalj/PIXSEL
Vidi originalni članak
  • Smiona modna kombinacija u kojoj smo zatekli prolaznicu splitskim ulicama doista nije mogla proći nezapaženo
  • Mlada je dama gradom odlučila prošetati u crnom lateks odijelu sastavljenom od sakoa s naglašenim rukavima i hlača ravnoga kroja
  • Modnu kombinaciju upotpunila je bijelim tenisicama i torbom preko ramena, a mi smo joj zbog originalnosti dali peticu iz zalaganja

Nerijetko nas prolaznice na domaćim ulicama iznenade smionim modnim kombinacijama, a upravo je to bio slučaj i sa prolaznicom koju je objektiv našeg fotografa ovjekovječio u prolasku središtem Splita.

Naime, mlada dama je odlučila odjenuti crno odijelo od lateksa. Gornji dio odijela čini strukirani sako zanimljivog kroja koji krase voluminozni prenaglašeni rukavi, dok donji dio čine jednostavne hlače ravnog  kroja koje sežu do gležnjeva. Odijelo krase i dekorativni zlatni gumbi.

Ulična moda Zgodna prolaznica outfit je isplanirala do najsitnijih detalja - je li postigla savršeno usklađeni look?

Ovu doista originalnu modnu kombinaciju prolaznica je upotpunila klasičnim bijelim tenisicama iz Zare te crnom torbicom koju je nosila preko ramena. Doista, ovakko upečatljivoj modnoj kombinaciji nisu nužno potrebni upečatljivi modni dodatci.

Naizgled nespojive komade kombinirala je i prolaznica koju smo nedavno primijetili na zadarskim ulicama, a njezine modne kombinacije možeš se prisjetiti ovdje.

Ulična moda Uska haljina, bundica i vrtoglavo visoke potpetice: stajling ove prolaznice nije mogao proći nezapaženo

Bez obzira sviđala ti se ova modna kombinacija ili ne, moraš priznati kako je riječ o 'outfitu' koju se ne viđa svaki dan! Upravo zbog toga je zaslužila peticu iz zalaganja u našoj modnoj knjižici! Moda je na kraju dana samo igra, a izlasci iz zone komfora pridonose stilskoj raznovrsnosti koja nas uvelike veseli.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr