Personalizirani veo je veliki hit u svijetu vjenčanja. Pronašli smo domaći brend koji takvu uslugu nudi i kod nas

Foto: Instagram @pi.linia Foto: Instagram @pi.linia
Vidi originalni članak
  • Vjenčanje, dan kada se snovi pretvaraju u stvarnost, pruža ti priliku da izraziš svoj jedinstveni stil i eleganciju
  • Veo je klasičan, ali uvijek jednako atraktivan detalj s kojim ne možeš pogriješiti, a posebno ako je upotpunjen personaliziranim ukrasima
  • Pronašli smo domaći brend koji veo čini posebnijim i vjenčani look podiže za nekoliko stepenica

Od klasičnog do modernog, veo dolazi u različitim stilovima prilagođenim različitim ukusima. Primjerice, kratki veo izražava suptilnost i odiše svojevrsnim retro šarmom, dok dugački veo cjelokupnom izgledu dodaje faktor drame i sofisticiranost.

Vjerujemo da se sjećaš vjenčanice s potpisom Virgila Abloha koju je nosila Hailey Bieber i predivnog dugačkog personaliziranog vela. „Till Death Do Us Part“ pisalo je pri samom dnu vela koji je zaludio društvene mreže, pa čak i pokrenuo svojevrsni trend. Stoga, dobra vijest je to što smo uspjeli pronaći domaći brend koji u svojoj ponudi nudi ovakvu vrstu personalizacije, odnosno mogućnost da na svoj vjenčani veo napišeš što god želiš. 

Radi se o brendu pi.linia koji se nalazi u Zagrebu, ali s mogućnošću dostave po cijelom svijetu. Iza ovog brenda kriju se Ivana i Petra, dvije kreativke koje su najprije krenule s izradom personaliziranih pozivnica za vjenčanje, a zatim u asortiman uvele i personalizaciju vela. 

Decentni, ali opet tako upečatljivi i dojmljivi natpisi vrlo su romantični i značajni – „ljubav mi je sve objasnila“ ili „ti tečeš mojim venama“, samo su neki od primjera, a ti naravno, možeš napisati i nešto sasvim drugo.

Moda Što odjenuti na zimsko vjenčanje? Donosimo nekoliko ideja, od haljina do kombinezona i odijela

Ovakav vid personalizacije detalja tvom vjenčanju podarit će jednu posebnu notu koja će sigurno ostati upamćena, pa ako se uskoro udaješ ili ti se draga osoba udaje i nedostaje joj ideja kako vjenčanje učiniti još unikatnijim, s odabirom ovakvom vela svi će ostati zatečeni, ali naravno, na pozitivan način.

Djevojke svaki veo ručno personaliziraju, odnosno radi se o vezu, a osim kupnje, uskoro će u ponudi biti i najam vela s poznatim citatima ljubavnih pjesama.

Posjeti Miss7.24sata.hr