Pamela Ramljak u suknji kakvu obožavaju Meghan Markle i Charlize Theron

Vidi originalni članak
  • Kožnje suknje jedan su od najtraženijih odjevnih komada ove jeseni, a nije im odoljela ni pjevačica Pamela Ramljak
  • Za šetnju pariškim ulicama odlučila se na zelenu pencil suknju od umjetne kože te je za svoju  modnu kombinaciju primila niz komplimenata svojih pratitelja
  • Ovakav tip suknje idealan je za poslovne i svečane prigode, a posebno ga obožavaju i rado nose slavne dame Meghan Markle i Charlize Theron

Pjevačica Pamela Ramljak ovih dana uživa u Parizu, a za jednu šetnju ulicama najromantičnijeg grada na svijetu odlučila je odjenuti zelenu pencil suknju midi dužine napravljenu od umjetne kože. Uz nju je kombinirala zelenu dolčevitu, a ostatak outfita upotpunila je modnim detaljima, torbicom i tenisicama, u crvenoj boji. Za svoj izgled primila je čitav niz komplimenata koje su joj uputili pratioci na društvenim mrežama te još jednom potvrdila kako su kožne suknje pravi hit jesenske sezone.

 

Moda Kožne suknje vladat će nadolazećom sezonom, a mi smo pronašle genijalne komade

Idealan odabir za poslovne prilike

No, naša pjevačica nije jedina osoba iz javnog života koja je odabrala ovaj nesvakidašnji odjevni predmet - pencil suknju midi dužine napravljenu od umjetne kože u boji. Vojvotkinja Meghan Markle i glumica Charlize Theron također su ljubiteljice ovog modnog komada. Njegova neuobičajenost nazire se u tome što se većina žena ipak odlučuje na kožne suknje u klasičnim crnim i smeđima varijantama. Ovaj kroj izvrstan je odabir za poslovne prilike i svečane večere, ali ovisno o kombiniranju može biti prigodan i za opuštenije dnevne varijante.

Omiljeni odjevni komad Vojvotkinje od Sussexa

Vojvotkinja od Sussexa tako se na jučerašnjem okruglom stolu, koji ju pohodila u pratnji supruga Harryja, pojavila u crvenoj pencil suknji od umjetne kože koju je uparila uz pulover s V izrezom i salonke u odgovarajućoj crvenoj nijansi. Tako je stvorila vrlo jednostavan, ali efektan look i pokazala skladnu figuru. No, to nije prvi puta da smo vojvotkinju mogli vidjeti u ovakvoj kombinaciji jer je početkom listopada, baš poput naše pjevačice, odjenula zelenu suknju uz koju je kombinirala zelenu košulju i nude salonke.

Život Priznajemo! Muškarci ove stvari ipak rade bolje od nas

Vrhunski primjer jednostavne elegancije

Monokromatski izgled voli i njezina bivša kolegica, glumica Charlize Theron koja se za gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji ranije ovoga mjeseca odlučila odjenuti bež pencil suknju od umjetne kože. Uz nju je također iskombinirala košulju te sandale u odgovarajućim bež nijansama. Sve tri dame su izgledale naprosto sjajno te još jednom potvrdile kako za eleganciju uvijek vrijedi ona - manje je više.

Posjeti Miss7.24sata.hr